Ea e cea mai dorită femeie din zodiac. E misterioasă, carismatică și foarte hotărâtă

Dintre cele 12 zodii din zodiacul eruopean, astrologii au indicat-o pe cea care are cele mai multe calități.

04 ian. 2022, 20:51
Ea e cea mai dorită femeie din zodiac. E misterioasă, carismatică și foarte hotărâtă

Ea e cea mai dorită femeie din zodiac.

Această zodie pare perfectă pentru mulți. Are o personalitate puternică, e hotărâtă, pasională, e directă și îi place simplitatea. Deși nu îi place să iasă în evidență, privirile se întorc mereu către ea. Vorbim despre femeia din zodia Scorpion.

Cea mai dorită din zodiac – Ce calități are femeia Scorpion

Ea e cea mai dorită femeie din zodiac.

Personalitatea Scorpionului este magnetica, misterioasa, carismatica, atragandu-i pe toti in jurul sau ca un magnet. Puternic din fire, Scorpionul nu se lasa usor infrant, avand un profund simt al apararii atunci cand se afla in incurcatura. Desi atrasi de personalitatea lui, cei din jur reusesc cu greu sa il inteleaga, pentru ca e imposibil sa afle ce gandeste si simte cu adevarat.

Scorpionul arata tuturor o imagine de om sigur pe sine, increzator, puternic, controlat si calm, desi in interiorul sau se da o lupta acerba. Scorpionul este sensibil si emotional, dar emotiile sunt puternic tinute sub control, incat nu ar putea fi observate nici de catre cei foarte apropiati. In ciuda aparentelor de persoana dura, emotiile sunt totusi latura sa forte si reuseste sa si-o controleze cu mare grija.

Horoscop BANI si SUCCES 3-9 ianuarie 2022. Influente in casa banilor, ce zodii dau lovitura la inceput de an!

Toate sentimentele pot fi mult mai intense la Scorpion: si dragostea si ura, si gelozia si loialitatea. Totusi cand emotiile Scorpionului explodeaza, ele pot fi periculoase, adeseori negative, precum razbunarea sau sarcasmul.

Scorpionul este o fire susceptibila si sceptica, sarcastica si aspra uneori. La el nu exista sentimente de mijloc, neutre: totul e alb sau negru. Datorita spiritului sau ascutit, poate eticheta dintr-o privire caracterul unui om. Intotdeauna obtine ceea ce vrea, cand vrea.

Scorpionul este un caracter de temut, fiind inclinat spre autodistrugere, spre experiente originale, spre locuri si aventuri neobisnuite, spiritul sau de investigator atragandu-l in cele mai ciudate actiuni, unele dintre ele periculoase.

Horoscop 2022. Astrologul Alexandru Păunescu: „Anul 2022 este un roller coaster”


loading...
Partenerii noștri