Ea e cea mai tatuată femeie din lume. Pasiunea ei a făcut-o să scoată din buzunar peste 30 de mii de euro

Pasiunea uriașă pentru tatuaje a făcut-o pe o femeie trecută 50 de ani să scoată din buzunar zeci de mii de euro pentru a-și picta tot corpul.

27 mai 2021, 23:00
Ea e cea mai tatuată femeie din lume. Pasiunea ei a făcut-o să scoată din buzunar peste 30 de mii de euro

Ea e cea mai tatuată femeie din lume

Pasiunea uriașă pentru tatuaje a făcut-o pe o femeie trecută 50 de ani să scoată din buzunar zeci de mii de euro pentru a-și tatua tot corpul.

Kerstin Tristan, fost model german, a decis că vrea să-și transforme trupul într-o operă de artă. A găsit un artist foarte priceput și l-a rugat să-i tatueze tot ce i-a trecut prin minte.

A început să fie înnebunită după tatuaje în urmă cu cinci ani, atunci când și-a făcut un tatuaj strălucitor pe braț. Ulterior, a început să-și facă și altele. 30.000 de euro a cheltuit pentru nebunia ei.

Această pasiune i-a adus și foarte mulți fani lui Kerstin. E urmărită de 160.000 de persoane pe Instagram, internauții fiind uimiți de tatuajele pe care le afișează cu fiecare ocazie.

Blonda are diamante, fluturi și flori ca tematică principală pentru tatuaje. La o poză cu tatuajele de pe Instagram adună și zeci de mii de aprecieri.

„Mi-am sacrificat toate economiile pentru ele”, a mărturisit ea, potrivit DailyMail.

O admiratoare a lui Eminem a stabilit un record mondial! Aceasta este persoana cu cele mai multe tatuaje care înfăţişează un artist

O femeie din Scoţia, cea mai mare admiratoare a lui Eminem, a stabilit un record mondial după ce şi-a tatuat 16 de portrete ale rapperului american Eminem. Aceasta este persoana cu cele mai multe tatuaje care înfăţişează un singur artist.

Nikki Patterson, din Aberdeen, deţine acum recordul pentru cele mai multe tatuaje cu acelaşi muzician, susţine Guinness World Records.

Manichiurista avea 19 ani când şi-a făcut primul tatuaj cu starul. Acum în vârstă de 35 de ani, ea are în total 52 de tatuaje, iar 28 – inclusiv portretele – îl au la bază pe idolul ei.

Ea şi-a făcut primul tatuaj – un soare „la întâmplare” cu o faţă zâmbitoare – la vârsta de 18 ani. Apoi a început să îşi acopere corpul şi cu figura lui Eminem şi cu desene inspirate de muzica lui.

„Am auzit «Stan» când aveam 14 ani şi nu mai ascultasem ceva asemănător până atunci. M-a dat gata. El a fost singura constantă din viaţa mea şi l-am văzut cântând live”, a declarat ea.

Nikki Patterson a contactat Guinness World Records în timpul perioadei de izolare. După o verificare riguroasă, recordul mondial a fost confirmat. Oficial, el a fost acordat pentru 15 portrete, iar ea a adăugat un tatuaj de atunci.

Tatuajele, realizate de trei artişti diferiţi din Aberdeen, Edinburgh şi Chester (de unde este originară), sunt plasate pe braţe, picioare, piept şi degetele de la mâini.