O admiratoare a lui Eminem a stabilit un record mondial! Aceasta este persoana cu cele mai multe tatuaje care înfăţişează un artist

O femeie din Scoţia, cea mai mare admiratoare a lui Eminem, a stabilit un record mondial după ce şi-a tatuat 16 de portrete ale rapperului american Eminem. Aceasta este persoana cu cele mai multe tatuaje care înfăţişează un singur artist. 

RomaniaTV.net
30 sept. 2020, 13:59

Nikki Patterson, din Aberdeen, deţine acum recordul pentru cele mai multe tatuaje cu acelaşi muzician, susţine Guinness World Records.

Manichiurista avea 19 ani când şi-a făcut primul tatuaj cu starul. Acum în vârstă de 35 de ani, ea are în total 52 de tatuaje, iar 28 – inclusiv portretele – îl au la bază pe idolul ei.

Citeşte şi: A murit recordmanul mondial la escaladarea Everestului. „Leopardul zăpezii” Ang Rita a urcat muntele de zece ori, fără oxigen

Ea şi-a făcut primul tatuaj – un soare „la întâmplare” cu o faţă zâmbitoare – la vârsta de 18 ani. Apoi a început să îşi acopere corpul şi cu figura lui Eminem şi cu desene inspirate de muzica lui.

„Am auzit «Stan» când aveam 14 ani şi nu mai ascultasem ceva asemănător până atunci. M-a dat gata. El a fost singura constantă din viaţa mea şi l-am văzut cântând live”, a declarat ea. 

Citeşte şi: Doi fraţi, de 7 şi 3 ani, record mondial după ce au urcat pe un munte de peste 3000 de m: „A fost distractiv şi înfricoşător”

Nikki Patterson a contactat Guinness World Records în timpul perioadei de izolare. După o verificare riguroasă, recordul mondial a fost confirmat. Oficial, el a fost acordat pentru 15 portrete, iar ea a adăugat un tatuaj de atunci. 

Tatuajele, realizate de trei artişti diferiţi din Aberdeen, Edinburgh şi Chester (de unde este originară), sunt plasate pe braţe, picioare, piept şi degetele de la mâini.

„Chiar şi eu le pierd şirul”, a mai afirmat femeia.