Ea e Meola Martina, fetița de 8 ani care a obținut Golden Buzz la Românii au Talent. Andra: „E un copil – geniu”

Meola Martina, o fetiță de 8 ani venită din Republica Moldova, a pășit pe scena Românii au Talent vineri seara și a reușit să-i impresioneze pe toți membrii juriului. Copila a reușit, cu ajutorul talentului ei, să obțină un Golden Buzz.

19 feb. 2022, 00:42
Ea e Meola Martina, fetița de 8 ani care a obținut Golden Buzz la Românii au Talent. Andra: „E un copil – geniu”

 Românii au Talent 2022.

Meola Martina s-a născut în Italia, la Milano, iar apoi s-a mutat cu familia la Chișinău. Acum a decis să vină și la București pentru a fascina o țară întreagă cu talentul său. Le-a vorbit juraților despre Frederic Chopin și despre viața lui pentru ca apoi să-i lase fără cuvinte, când a început să cânte piesele lui la pian.

Meola studiază pianul dinainte să împlinească șase ani. Are și voce, recită poezii, iar pianul îl stăpânește la perfecție. După momentului ei la pian, toată lumea din platou s-a ridicat în picioare, iar juriul a fost complet fermecat.

Andi Moisescu și Dragoș Bucur s-au uitat cu atenție la Meola să vadă dacă chiar își mișcă mâinile pe pian și dacă are partitură fiindcă momentul ei a fost unul excepțional.

Andra i-a mărturisit că nu a mai auzit niciodată pe nimeni ca ea care să cânte în acest fel la pian. ”Când e vorba de un astfel de copil, un geniu, direct ești hipnotizat și îți dorești să revezi numărul ăsta”, a mai spus Andra.

„Nu îmi dau seama cât de mult realizezi tu cam cât ești de valoroasă și talentată dacă la 8 ani tu cânți cum ne-ai cântat nouă acum.

M-am ridicat de pe scaun pentru că din unghiul ăsta nu îți vedeam mâinile și am văzut o balerină acolo, un pianist și o balerină în același timp. Și eu cred că tu ești deasupra întâmplărilor firești care au loc pe scenă aici și faci parte dintr-o categorie selectă de fenomene. Azi am avut șansa de a vedea un fenomen și acel fenomen ești tu”, i-a mărturisit Andi Moisescu.

„Martina, știi cum ar fi frumos peste 25 de ani după un concert pe care tu o să îl ai la Opera din Paris să îi zic nevestei mele după aplauze o știu pe fata asta, trebuie să ajung în culise să îi spun că am fost acolo în seara aia, la Românii au Talent”, a spus Bobonete și s-a aplecat în fața micuței pianiste.

Pavel Bartoș și Smiley sunt cei care au apăsat butonul Golden Buzz, oferindu-i șansa copilei să ajungă direct în semifinala concursului. Meola a fost foarte emoționată și a început să plângă, în timp ce publicul a răsplătit-o cu ropote de aplauze.