Totul a scăpat de sub control, dar a bătut orice record. Femeia pentru care 5400 de bărbaţi… FOTO

Numărul record de bărbaţi cu care această femeie a "interacţionat" este incredibil: "Imi pare rău, dar totul a scăpat de sub control". 

21 feb. 2017, 11:31

Jazz Eggereste o tânară australiancă de 19 ani care locuieste la Londra, scrie promotor.ro. Ea sustine ca a batut orice record in ceea ce priveste legaturile pe Tinder – peste 5.400 de barbati i-au dat ‘swipe right’ fetei!

Citeşte şi Clipe grele în familia Monicăi Tatoiu: „Are cancer. Durerile vor fi insuportabile”

„Am descarcat aplicatia in urma cu cateva luni si cred ca am reusit un record mondial” scrie Daily Mail.

„Calatoresc foarte mult si oameni continua sa-mi dea Super Like” a mai spus fata. Ea considera ca este normal pana cand o prietena i-a dezvaluit ca media pentru femeile de pe aplicatie este de 1-2 Super Like-uri pe luna!

„Am ajuns la punctul la care nu mai puteam sa vorbesc cu toata lumea pentru ca am dat swipe right la toti cei care mi-au dat Super Like” a mai spus Jazz, ea facand un update al profilului.

„Imi pare rau dar totul a scapat de sub control. Nu raspund decat la mesajele foarte interesante. Sper sa intelegeti”.

Citeşte şi ANDREEA MARIN, dans pasional cu o vedetă din showbizul românesc. Zâna a făcut publice imaginile FOTO

Iar acest lucru i-a imbunatatit experienta pe Tinder. „Am primit cele mai tari replici de agatat si oferte incredibil. Am dat pe aplicatie si de Conor Maynard si alti muzicieni cunoscuti, Youtuberi si actori. O alta oferta nebuna a venit de la un tip care m-a invitat in Grecia pe yacht pentru o saptamana”.