Ea este Daria Mușat, fata cu voce de privighetoare care a ridicat publicul în picioare la Românii au talent: ”La 10 ani să cânți Lie ciocârlie”

Sezonul cu numărul 13 al show-ului ”Românii au talent” scoate la lumină noi talente. Daria Mușat, o fetiță de doar 10 ani din Buzău a reușit să ridice publicul în picioare cu vocea sa de privighetoare.

20 ian. 2023, 23:03
Ea este Daria Mușat, fata cu voce de privighetoare care a ridicat publicul în picioare la Românii au talent: ”La 10 ani să cânți Lie ciocârlie”
Ea este Daria Mușat, fata cu voce de privighetoare care a ridicat publicul în picioare la Românii au talent

Ea este Daria Mușat, fata cu voce de privighetoare care a ridicat publicul în picioare la Românii au talent. Fata cu voce de privighetoare i-a uluit pe jurații de la ”Românii au talent” după ce a cântat celebra melodie  ”Lie ciocârlie”, a regretatei Maria Lătărețu.

Citește și El este Rareș Prisacariu, puștiul de 7 ani care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș la Românii au Talent: ”Pur și simplu ne-a uns pe suflet”

Ea este Daria Mușat, fata cu voce de privighetoare care a ridicat publicul în picioare la Românii au talent

Daria s-a născut și a crescut până la vârsta de 3 ani în Spania, după care părinții săi au decis să revină în țară.

Familia fetei-minune este una de oameni simpli, tatăl este agricultor, iar mama este croitoreasă. Însă aceștia au susținut-o mereu pe Daria în în tot ceea ce face.

Foarte interesant este faptul că atunci când au revenit în România, părinții au înscris-o pe Daria la cursuri de canto, dorind astfel să-i facă mai ușoară integrarea în societate și nu se gândeau o clipă că muzica va deveni parte din viața ei.

De-a lungul timpului, Daria a obținut rezultate remarcabile în domeniul muzici. A participat la numeroase concursuri, de unde a reușit să adune medalii peste medalii.

Pe lângă muzica populară, micuța privighetoare cântă și muzică ușoară, dar și muzică bisericească.

Deși recunoaște că nu merge în fiecare duminică la biserică, atunci când o face cântă din toată inima.

„Românii au Talent”, cel mai așteptat show din țară, revine cu sezonul 13. Cine sunt jurații

În juriul acestei sezon „Românii au Talent” sunt Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, iar prezentatorii sunt Pavel Bartoș și Smiley, care sunt pregătiți să le arate tuturor telespectatorilor cele mai fascinante momente din emisiune.

”E incredibil, pe cuvântul meu de onoare. Am văzut mulți oameni talentați”, a spus Dragoș Bucur despre sezonul 13 ”Românii au talent!”.

”Trebuie să vă uitați la acest sezon ca să vedeți de ce este așa numit, magic. Ăsta este răspunsul corect. Nu trebuie să vă zic eu. Eu vă spun că am fost fascinată, m-am simțit extraordinar de bine alături de colegii mei văzând atâtea numere care ne-au trecut prin toate stările, iar magia trebuie să o descoperiți voi”, spune și Andra.

Smiley și Pavel Bartoș spun despre sezonul 13 din „Românii au Talent” că deși ”pentru unii 13 aduce ghinion, nouă ne aduce mult noroc”.

”Nouă ne-a adus foarte multe talente și multe inedite, multe numere trăznite definitiv și încă suntem uimiți de anumite talente”, a dezvăluit Smiley.

Citește și „Românii au Talent”, cel mai așteptat show din țară, revine cu sezonul 13. Cine sunt jurații