Fiica lui Smiley, la „Românii au talent”. Pavel Bartoș le-a arătat-o tuturor pe Josephine – VIDEO

A început sezonul 13 al show-ului "Românii au talent". Smiley le-a făcut tuturor o surpriză și a luat-o cu el pe fiica lui, Josephine.

20 ian. 2023, 21:39
Fiica lui Smiley, la „Românii au talent”. Pavel Bartoș le-a arătat-o tuturor pe Josephine – VIDEO

Vestea a fost dată fanilor de Pavel Bartoș. Prezentatorul a postat un clip video, cu câteva ore înainte de premiera noului sezon al emisiunii „Românii au talent”, în care anunța că Smiley a ales să-l înlocuiască după 13 ani în care au făcut echipă.

Fiica lui Smiley a ajuns la „Românii au talent”

Ulterior, Pavel Bartoș a explicat că nu e vorba de o înlocuire reală, ci de faptul că Smiley a adus-o și pe fiica lui în platou. Micuța Josephine a fost tare încântată să vadă atâtea persoane noi și să descopere platoul de televiziune.

Citește și „Românii au Talent”, cel mai așteptat show din țară, revine cu sezonul 13. Cine sunt jurații

„Șocant, nu-mi vine sa cred, după 13 ani, iată ce mi se întâmplă! Smiley m-a înlocuit la Romanii au talent. Acum n-am cum să nu fiu fericit pentru el, dar să nu fiu trist pentru mine. Vedeți diseară ce se întâmplă, de la 20:30 începe Românii au talent! V-am pupat!”, a spus prezentatorul pe contul de Facebook.

„Românii au talent”, cel mai așteptat show din țară, s-a întors la ProTv și pe Voyo, de vineri, 20 ianuarie, de la ora 20.30, cu sezonul numărul 13.

În juriul acestei sezon „Românii au Talent” sunt Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, iar prezentatorii sunt Pavel Bartoș și Smiley, care sunt pregătiți să le arate tuturor telespectatorilor cele mai fascinante momente din emisiune.

Citește și Cum s-a schimbat viața „sopranei” Paula Rad de la ”Românii au talent”, care a lucrat ca femeie de serviciu

”E incredibil, pe cuvântul meu de onoare. Am văzut mulți oameni talentați”, a spus Dragoș Bucur despre sezonul 13 ”Românii au talent!”.

”Trebuie să vă uitați la acest sezon ca să vedeți de ce este așa numit, magic. Ăsta este răspunsul corect. Nu trebuie să vă zic eu. Eu vă spun că am fost fascinată, m-am simțit extraordinar de bine alături de colegii mei văzând atâtea numere care ne-au trecut prin toate stările, iar magia trebuie să o descoperiți voi”, spune și Andra.

”Nouă ne-a adus foarte multe talente și multe inedite, multe numere trăznite definitiv și încă suntem uimiți de anumite talente”, a dezvăluit Smiley.