Ea este Eva Maria, fata cu chipul de zână care se luptă cu o boală nemiloasă! Ajut-o să trăiască și să își îndeplinească visul de a deveni arhitect

Eva Maria Tănase este o tânără superbă care are o carieră excepțională în modeling, însă, cel mai mare vis al său este să devină arhitectă. În urmă cu ceva timp, fata cu chip angelic a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă de sânge, iar acum are nevoie urgentă de transfuzie sanguină.

26 ian. 2024, 10:15

Ea este Eva Maria, fata cu chipul de zână care se luptă cu o boală nemiloasă! Viața sa atârnă de un fir de ață, iar pentru a putea să supraviețuiască are nevoie de transfuzii de sânge foarte dese.

Citește și O tânără de 26 de ani a fost găsită moartă pe un câmp. Sorina era din Cluj-Napoca și dispăruse de acasă de două zile

Ea este Eva Maria, fața cu chipul de zână care se luptă cu o boală nemiloasă!

Drama Evei l-a impresionat pe criticul de modă Alin Gălățescu care a făcut apel la oamenii cu suflet mare să meargă și să doneze sânge sau trombocite pentru a-i oferi tinerei o nouă șansă la viață.

”Aceasta fată minunată are nevoie de ajutorul nostru!

O boala teribila ne aduce aproape de EVA MARIA TANASE – o tânăra viitoare arhitect, model de excepție, fiica unui alt model extraordinar cu care am lucrat o mulțime de proiecte minunate – ca si cu fiica ei – Maria Calin.

Ea are nevoie urgent de transfuzii de SANGE!

Cine dintre noi poate merge acum și pe viitor pentru a dona sânge sau trombocite – e o boala ce necesita dese transfuzii – la orice Centru de Transfuzie din Bucuresti să îi anunțe VĂ ROG cĂ este pentru: Centrul de Hematologie-Fundeni, să o facem pe numele acestei fete minunate: EVA-MARIA TANASE!

Vă rog personal să ajutăm ! MULȚUMESC! Mă inclin!”, a scris criticul de modă pe pagina sa de Facebook.

O altă poveste dramatică este cea a Alesiei Maria care șa cei doi ani și jumătate ai săi a primit un diagnostic crunt: Cancer vaginal, singurul caz de acest fel întâlnit la un copil în România.

Cu toate acestea, Alesia mai are o șansă însă familia nu își permite să o ducă la tratament în Franța, acolo unde ar trebui să fie supusă unei operații extrem de grele.

Drama micuței a impresionat-o pe cântăreața Georgiana Lobonț care a făcut apel la oamenii cu suflet mare să o ajute să trăiască.

”Alesia Maria fetiță de 2 si si 5 luni din Mijloceni Bârgăului diagnosticată cu cancer vaginal singurul caz din România are nevoie de ajutor. Aceasta urmează să plece în Franța pentru mai multe investigații și operație, însă, mai are nevoie de bănuți, costurile tratamentului fiind foarte mare. Orice bănuț contează. Aveți cont de România și unul de Anglia, ambele aparțin mamei. Cei care nu puteți ajuta cu bănuți o distribuire e bine venită, să o vadă cât mai mulți oameni să o ajute.

Mulțumesc anticipat.

Titular: ROXANA COTI

IBAN: RO74RZBR0000010025499830

Valuta: Lei

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod swift: RZBRROBU”, a scris Georgiana Lobonț pe pagina sa de Instagram.

Citește și Cu ce se ocupă copiii Dianei și ai lui Dan Șucu. Boala cumplită cu care s-a confruntat unul dintre adolescenți: „Este autoimună. Din fericire, lasă doar sechele emoționale părinților”