Cu ce se ocupă copiii Dianei și ai lui Dan Șucu. Boala cumplită cu care s-a confruntat unul dintre adolescenți: „Este autoimună. Din fericire, lasă doar sechele emoționale părinților”

Diana și Dan Șucu sunt cunoscuți în toată țara, dar puțină lume știe cum arată copiii lor și cu ce se ocupă cei doi adolescenți.

24 ian. 2024, 19:36

Diana și Dan Șucu au împreună doi băieți, pe Dan Matei, în vârstă de 17 ani, și Petru Andrei Cristian, de 15 ani. Ea a dezvăluit cum își educă ea și soțul ei copiii, dar și de ce boală a suferit unul dintre adolescenți. Potrivit spuselor sale, acesta a reușit să învingă afecțiunea într-un an, dar părinții au rămas „cu sechele emoționale”.

Băieții lui Dan Șucu sunt amândoi sportivi de performanță, iar mama lor spune despre ei că sunt buni, cuminți și foarte serioși. Ca orice mamă, tot ce își dorește pentru copiii ei este să fie sănătoți și fericiți.

Citește și: Bombă în politică: Dan Şucu va candida la Primăria Sectorului 1. „Nu vrea la Capitală, se duce în locul lui Clotilde Armand”

„Este o perioadă un pic mai dificilă, cu mulți hormoni, cu foarte mult testosteron, cu multă personalitate, dar slavă cerului că amândoi fac fotbal de performanță și își consumă aproape toată energia pe terenul de fotbal! Sunt băieți buni, cuminți și foarte serioși. Îmi doresc să fie sănătoși și fericiți!”, a dezvăluit Diana Șucu, pentru viva.ro.

Având în vedere tentațiile la care tinerii din ziua de azi sunt supuși, Diana Șucu are grijă să fie vigilentă și speră că educația pe care au primit-o acasă îi va face pe copiii săi să stea departe de droguri, alcool și anturaje nepotrivite.

„Este adevărat că în zilele noastre e suficient să urmărești știrile și deja ești agresat de toate acele imagini ale nenorocirilor, ale familiilor distruse iremediabil din cauza drogurilor, alcoolului, depresiilor, anturajului, jocurilor de noroc.

Din fericire pentru noi, faptul că băieții noștri fac sport de performanță, că avem o viață liniștită și armonioasă, sperăm noi să fie cheia succesului. Sigur, ca părinte sunt extrem de îngrijorată de tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Sunt o mamă vigilentă, prezentă și atentă”, a mai spus soția lui Dan Șucu.

Citește și: Femeia din spatele lui Dan Șucu nu este soția sa. Cine este femeia care conduce compania de sute de milioane de euro creată de omul de afaceri

Unul dintre copiii cuplului a asuferit de o boală autoimună – purpura idiopatică, dar pe care a depășit-o într-un an de zile, cei care au avut cel mai mult de suferit fiind părinții, cel puțin din punct de vedere psihic.

„Este o boală autoimună care poate dura 3, 6, 9 luni sau un an de zile. La noi s-a vindecat într-un an de zile. Mulțumesc lui Dumnezeu că a fost doar atât, astăzi este bine, sănătos și să nu uităm că este sportiv de performanță. Din fericire, această afecțiune nu lasă decât sechele emoționale pentru părinți. A fost o perioadă dificilă în viața noastră. Mulțumesc lui Dumnezeu, amândoi sunt perfect sănătoși!”, a adăugat Diana Șucu.