Ea este femeia cu care Dan Ursa va împărți marele premiul de 100 de mii de euro de la Survivor România 2023

Întreaga țară îl știe pe Dan Ursa, câștigătorul finalei Survivor România 2023 și a marelui premiu în valoare de 100.000 de mii de euro, însă puțini știu cine este femeia care i-a fost alături în ultimii ani și nu doar pe parcursul competiției din Republica Dominicană.

26 mai 2023, 23:34
Ea este femeia cu care Dan Ursa va împărți marele premiul de 100 de mii de euro de la Survivor România 2023
Ea este femeia cu care Dan Ursa va împărți marele premiul de 100 de mii de euro de la Survivor România 2023

Ea este femeia cu care Dan Ursa va împărți marele premiul de 100 de mii de euro de la Survivor România 2023. De-a lungul competiției Survivor România 2023, Dan Ursa s-a bucurat de o foarte mare susținere din partea publicului din țară, însă cea care la sprijinit cel mai mult și i-a oferit putere să treacă prin toate probele grele a fost soția sa, Corina.

Citește și Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023. Andrei Krișan, învins în marea finală

Ea este femeia cu care Dan Ursa va împărți marele premiul de 100 de mii de euro de la Survivor România 2023

După ce a câștigat competiția Survivor România 2023, fostul războinic a devenit mai bogat cu 100.000 de euro, iar de câteva zile toți fanii săi se întreabă ce va face cu banii și mai ales cu cine îi va împărți.

Ei bine, se pare că Dan Ursa va împărți marele premiu de la Survivor cu soția sa Cornia cu care are o fetiță superbă pe nume Sophie.

Învingătorul Survivor România 2023 este căsătorit cu Corina de foarte mult timp și spune că viața alături de ea este minunată.

Corina este de meserie farmacistă și pe tot parcursul emisiunii l-a susținut necondiționat pe Dan Ursa. Mai mult, în marea finală, femeia a apărut purtând un tricou cu chipul soțului său.

Deși nu a făcut vreodată sport de performanță, Dan Ursa și-a depășit limitele la Survivor România, spre marea bucurie a Corinei care înainte de aflarea rezultatelor din marea finală a distribuit în social media una dintre pozele sale preferate cu fostul Războinic, precizând că este vorba de o imagine care ilustrează spiritul lui de luptător.

„Un om care în percepția mea a mutat munții. Un om pe care dacă îl întrebi dacă te ajută cu ceva nu îți va zice niciodată «stai să văd dacă pot», ci va zice «sigur», un om care mereu va vedea binele din oameni. Te va ajuta și pe tine să faci asta”, a scris Corina Ursa pe Facebook.

Dan Ursa are 40 de ani și este din Cluj. Câștigătorul Survivor 2023 este de meserie director zonal vânzări, iar pe lângă fiica și soția lui,  războinicul a avut parte de o echipă întreagă de susținători printre care se numără și Primăria din Tășnad.

Reprezentanții primăriei din Tășnad a făcut tot posibilul pentru a mediatiza evoluția lui Dan Ursa la Survivor România 2023.

„Dragi tășnădeni, începe săptămâna finalei la Survivor Romania! Vă invităm în această seară, începând cu orele 20:00, în parcul central, pentru a viziona împreună ultimii pași spre finala din 24 mai, pe un ecran led. Hadeți să il susținem împreună pe tășnădeanul nostru Darius Dan Ursa! Menționăm că vom viziona episoadele difuzate pe Voyo duminică 21.05 și luni 22.05”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Tășnad.

Citește și Șocant! Carmen Grebenișan primește o sumă colosală de bani de la PRO TV, depășindu-l pe Dan Ursa, câștigătorul Survivor 2023!