Șocant! Carmen Grebenișan primește o sumă colosală de bani de la PRO TV, depășindu-l pe Dan Ursa, câștigătorul Survivor 2023!

O țară întreagă a urmărit marea finală Survivor România 2023 și mulți dintre fanii emisiunii s-au bucurat de faptul că marele câștigător a fost Dan Ursa. Totuși foarte puțină lume s-a gândit la faptul că una dintre finaliste, influencerița Carmen Grebenișan, a ajuns, la finalul concursului, să câștige mai mulți bani decât marele câștigător.

26 mai 2023, 01:58
Șocant! Carmen Grebenișan primește o sumă colosală de bani de la PRO TV, depășindu-l pe Dan Ursa, câștigătorul Survivor 2023!
Șocant! Carmen Grebenișan primește o sumă colosală de bani de la PRO TV, depășindu-l pe Dan Ursa, câștigătorul Survivor 2023!

În data de 24 mai, a avut loc mult așteptata finală a concursului-emisiune Survivor România 2023, unde Dan Ursa a fost declarat câștigător al acestui sezon. Celebra influenceriță Carmen Grebenișan a reușit și ea să ajungă până în ultima etapă, însă publicul a hotărât să îi ofere votul lui Dan Ursa, agentul de vânzări din Cluj, salvându-l astfel. În final, Carmen Grebenișan nu a câștigat cei 100.000 de euro de la Pro TV, dar a reușit să obțină un onorariu mai mare decât cel obținut de Războinic.

Citește și: Carmen Grebenişan a leşinat la Survivor România: „Dă-mi un pic de apă că simt că… Văd negru”

În finala de excepție a Survivor România 2023, doar trei concurenți au reușit să ajungă: Andrei Krișan, Dan Ursa și Carmen Grebenișan. După o serie de provocări dificile, susținerea fanilor de acasă l-a adus pe primul loc pe agentul de vânzări, care a învins în cele din urmă și a primit premiul în valoare de 100.000 de euro.

În altă ordine de idei, Carmen Grebenișan, care a fost acuzată de favoritism din partea producătorilor de la Pro TV, a fost prezentă în competiție încă de la început, începând cu data de 9 ianuarie. Aceasta a reușit să reziste în Republica Dominicană timp de 20 de săptămâni, până pe 24 mai. Conform informațiilor apărute în presă, influencerița din mediul online ar fi primit o remunerație de 5.000 de euro pe săptămână.

Câți bani a câștigat Carmen Grebenișan la Survivor România 2023

Dacă facem un simplu calcul, înmulțind 5.000 de euro cu cele 20 de săptămâni petrecute în competiție, rezultă că vedeta a primit nu mai puțin de 100.000 de euro pentru participarea sa. Însă, este interesant de menționat că, în ciuda faptului că Dan Ursa a câștigat Survivor 2023 și a primit suma de 100.000 de euro, el nu va reține întreaga sumă. După deducerea taxelor și impozitelor, va pierde câteva mii de euro bune

Concluzia este surprinzătoare: Carmen Grebenișan se întoarce acasă cu mai mulți bani decât câștigătorul marelui premiu! Pare că decizia ei de a părăsi Antena 1 pentru Pro TV a fost în avantajul său. În 2022, influencerița a fost concurentă în emisiunea Dancing on Ice – Vis în doi, iar în 2020 a participat la Asia Express. Cu participarea sa în Survivor România, șansele de a reveni la trustul concurent par destul de mici.

Citește și: Carmen Grebenișan, la un pas de a fi eliminată de la Survivor România. O nouă lovitură dură pentru Faimoși