Ea este femeia pentru care a divorţat Walter Zenga. „Şi-a părăsit soţia ca să fie cu mine!” FOTO

Walter Zenga a anunțat săptămâna trecută că divorțează de soția lui, Raluca, după o căsnicie de 14 ani. Cuplul are împreună doi copii.

23 oct. 2020, 04:52

Walter Zenga nu este, însă, la primul lui divorț. În trecut, s-a mai separat de Elvira Carfagna și de Roberta Termali. Una dintre căsnicii a fost destrămată de o aventură pe care fostul portar al lui Inter şi al naţionalei Italeii a avut-o cu Hoara Borselli.

Hoara Borselli era cu 16 ani mai tânără decât fostul antrenor de la FC Național, FCSB și Dinamo, ceea ce a dus și la despărțirea lor.

AVEREA COLOSALĂ pe care Raluca şi Walter Zenga trebuie să o împartă la DIVORŢ

„Și-a părăsit soția ca să fie lângă mine. Era, însă, foarte gelos. A fost o poveste frumoasă, dar era extrem de gelos din cauza diferenței de vârstă. Nu putea suporta ideea că aș putea să îl părăsesc”, a spus Hoara Borselli în urmă cu un an, pentru presa din Italia.

Walter Zenga, primele declaraţii după ce s-a scris că divorţează de Raluca: „Soţia mea este schimbată radical, nu o mai recunosc deloc”

Walter Zenga a avut intenții serioase cu Hoara Borselli, voia să o ceară de soție, însă relația lor nu a mers, iar italianul a ajuns cu Raluca, de care divorțează acum.