Ea este Greta, frumoasa stewardesă care a leșinat brusc în avion și apoi a murit

Greta Dyrmishi este frumoasa stewardesă în vârstă de 24 de ani, care a murit subit, cu câteva zile înainte de Crăciun. Tragedia a avut loc după ce avionul în care se afla a aterizat pe Aeroportul Stansted din Londra.

23 feb. 2023, 12:32
Ea este Greta, frumoasa stewardesă care a leșinat brusc în avion și apoi a murit

Greta Dyrmishi, în vârstă de 24 de ani, lucra ca stewardesă pentru compania aeriană Air Albania. Tragedia a avut loc chiar înainte de Crăciun, pe 21 decembrie, în timp ce tânăra călătorea din capitala Albaniei, Tirana, spre Essex, conform Mirror.co.uk.

Citiți și: Scandal monstru la bordul unui avion. O stewardesă a izbucnit: „Ține-ți gura, nu sunt servitoarea ta” VIDEO

Frumoasa stewardesă a murit în avion, sub ochii colegilor săi

A fost panică generală în avion, după ce aceasta a leșinat lângă ușile avionului. Din nefericire, medicii care se aflau în aeronavă i-au acordat primul-ajutor, însă din păcate nu au mai putut face nimic pentru a îi salva viața.

Autopsia a scos la iveală și cauza morții: „sindromul morții subite a adultului”. Deși era sănătoasă, inima tinerei s-a oprit brusc și a făcut stop cardiac, iar medicii nu își dau seama cum a fost posibil acest lucru.

Medicul legist din zona Essex, Michelle Brown, a declarat că moartea Gretei va fi supusă unei anchete mai amănunțite.

„Această femeie în vârstă de 24 de ani făcea parte din echipajul de cabină al unui zbor din Albania. A leșinat în avion. Zece minute mai târziu nu mai avea puls și a început resuscitarea cardio-respiratorie. Paramedicii au tratat-o și au confirmat că a decedat. O autopsie a constatat că a murit din cauza sindromului morții subite a adulților” a spus doctorul, care a anunțat că moartea fulgerătoare a tinerei va face obiectul unei anchete documentare complete.

Înainte de a se produce tragedia, Greta Dyrmishi a postat fotografii pe rețelele de socializare, în uniforma Air Albania, unde apare alături de colegii ei.

Cei care au lucrat cu ea sunt șocați de moartea fulgerătoare a tinerei și spun că era o colegă excelentă și era foarte apreciată ca stewardesă.

Citiți și: O româncă a fost pe scenă cu Messi şi Mbappe după finala Mondialului! Tânăra stewardesă i-a înmânat premiul de „cel mai bun jucător al turneului” starului argentinian GALERIE FOTO