Scandal monstru la bordul unui avion. O stewardesă a izbucnit: „Ține-ți gura, nu sunt servitoarea ta” VIDEO

Scandal monstru la bordul unui avion. O stewardesă nu s-a mai putut abţine şi a ţipat la un pasager, după ce acesta avusese un conflict cu o altă însoţitoare de zbor. Întreg momentul a devenit viral pe reţelele de socializare.

26 dec. 2022, 14:32
Scandal monstru la bordul unui avion. O stewardesă a izbucnit: „Ține-ți gura, nu sunt servitoarea ta” VIDEO
Scandal monstru la bordul unui avion

Scandal monstru la bordul unui avion. Imaginile cu întreaga ceartă au stârnit multe reacții, după ce bărbatul s-ar fi comportat nepotrivit cu o altă angajată a echipajului de la bord.

Citeşte şi: O româncă a fost pe scenă cu Messi şi Mbappe după finala Mondialului! Tânăra stewardesă i-a înmânat premiul de „cel mai bun jucător al turneului” starului argentinian GALERIE FOTO

Scandal monstru la bordul unui avion

Totul ar fi pornit de la masa care este servită în avion. La un moment dat, bărbatul ar fi cerut un sandviș, iar una dintre angajate i-a spus că va verifica dacă mai sunt în plus. Ulterior, bărbatul ar fi țipat la angajată, moment în care aceasta s-ar fi speriat și ar fi început să plângă.

Stewardesa îi explică bărbatului că poate să îi servească doar ceea ce apare pe cartea de îmbarcare, moment în care pasagerul începe să se certe cu stewardesa. „Vă rugăm să încercați să înțelegeți, există un cărucior și porțiile sunt numărate și ridicate”, îi explică angajata, pasagerului.

O altă stewardesă vede întregul moment şi izbucneşte, luându-i apărarea colegii sale. „Ține-ți gura, nu sunt servitoarea ta. Nu mai arăta cu degetul la mine și nu mai țipa, colega mea plânge din cauza ta”, i-a spus angajata, bărbatului.

De ce nu e bine să bei cafea sau ceai în avion?

Cierra Mistt, o stewardesă extrem de populară pe Instagram şi Tik Tok, a explicat de ce e bine ca turiştii să refuze să bea cafeaua sau ceaiul oferite la bordul avioanelor, în timpul zborurilor.

Doar dacă sunteți disperat, ar trebui să beți cafeaua și ceaiul oferite la bordul avioanelor. Apa pe care o folosim pentru cafea și ceai provin din același loc, și ghiciți ce? Nu se curăță niciodată. În timp ce compania aeriană le poate spune pasagerilor că fac teste regulate de calitate a apei, de fapt, durează aproximativ șase până la nouă luni până abia se face un test pe un avion. Nu vor curăța rezervorul decât dacă găsesc ceva”, a spus Cierra Mistt (foto), o însoţitoare de bord, extrem de populară pe TikTok, conform Mirror.

Unii dintre utilizatori s-au arătat sceptici faţă de punctul de vedere exprimat de Cierra Mistt, în vreme ce alţii i-au mulţumit pentru sfat, precizând că nu vor mai bea niciodată cafea sau ceai din avion.