Ea este „Îngerul” de la Românii au Talent 2021. Daria Batschi-Beleca, maestră a harpei la 15 ani, a răscolit sufletele juraților

Una dintre prestațiile de la Românii au Talent 2021, care rămân memorabile, este cea a unei adolescente de 15 ani, cu prezență angelică, Daria Batschi-Beleca.

14 mai 2021, 18:59
Ea este „Îngerul” de la Românii au Talent 2021. Daria Batschi-Beleca, maestră a harpei la 15 ani, a răscolit sufletele juraților
sursa foto: Facebook

O prestație memorabilă care a răscolit sufletele jurațiilor de la Românii au Talent 2021 aparține unei maestre a harpei cu o prezență „angelică”, Daria Batschi-Beleca în vârstă de 15 ani.

Pasiunea Dariei pentru muzica clasică a început pe când avea doar 10 ani, când a hotărât că își dorește să ia cursuri de performanță. Copila era îndragostită de pian și a început să ia cursuri, concomitent și la harpă, pentru a putea intra la o clasă de pian, precizează Libertatea.

Adolescenta a urcat pe scena de la Românii au Talent, sezonul 11, la data de 26 februarie, când a interpretat cu deosebită grație și sensibilitate o partitură muzicală la harpă. Momentul a fost unul cu totul neașteptat pentru jurați care asistat la un recital artistic de o intensitate și sensibilitate răvășitoare din partea unei adolescente de doar 15 ani.

Românii au Talent 2021. Mestra harpei la , Daria Batschi-Beleca: „Pare că a cântat un înger”

Andi Moisescu a apăsa butonul de Golden Buzz și a fost primul care s-a declarat copleșit de emoție în fața artistei de muzică, care a oferit jurațiilor și publicului un spectacol de muzică ce transcende orice emoție.

Românii au talent 2021
Românii au talent 2021

„Ești dispusă să răscolim lumea? Pare că a cântat un înger. Este angelic ceea ce s-a întâmplat. Până și ceea ce pare imposibil, uneori se poate. Mergi împăcată direct în semifinale. O să vezi că într-o zi, toți ne vom regăsi”, a afirmat Andi Moisescu.

Daria a mărturisit, teribil de emoționată, că întreaga experiență i s-a părut ireală.

„Sunt emoționată. Nu îmi dau seama că este real sau ireal. Nu îmi dau seama ce s-a întâmplat acolo. Mi-am dovedit mie că pot să fac lucruri de care nu știam că sunt capabilă să le fac”, a afirmat artista de 15 ani.


loading...
Partenerii noștri