Românii au talent LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 7 mai 2021. Este ultima ediţie a preselecţiilor

Românii au talent 2021. Vineri, 7 mai, are loc ultima ediţie a preselecţiilor, care se anunţă presărată cu multe emoţii. Juraţii sunt pregătiți să jurizeze ultimii curajoși care au decis să demonstreze că sunt cei mai buni.

07 mai 2021, 20:34
Românii au talent LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 7 mai 2021. Este ultima ediţie a preselecţiilor
Vineri, 7 mai, are loc ultima ediţie a preselecţiilor

Românii au talent 2021. O tânără va veni direct din Oltenia, cu un coș plini de rădăcini și cu niște aripi imaginare pregătite să zboare. Elevă la liceu, la profilul matematică – informatică, vrea o carieră în actorie. Iar pentru acest sezon a pregătit un monolog deoarece simte că ”teatrul e viață”.

Citeşte şi: Cine este iubitul Alexandrei Dinu de la Românii au talent. Jeffrey Greenstein este actor și producător de film

Românii au talent 2021. Ultima ediţie a preselecţiilor

O puștoaică de 16 ani vine cu un gând clar în minte: ”Andra nu știe că vin, vreau să o impresionez”. De ce pe Andra? Deoarece concurenta a făcut parte din distribuția celui de-al doilea sezon Vocea României Junior.

Între timp, și-a descoperit pasiunea pentru chitară și pentru a scrie muzică, așa că pe scenă va veni cu o creație proprie. Despre cine este vorba și ce reacții va stârni apariția ei, descoperim împreună.

Iubesc oamenii, ființele, asta e arta mea. Îmi place foarte mult să trăiesc”, așa se descrie una dintre concurentele care vor urca pe scenă. Îi e greu să-și definească meseria, spunând că este scenografă, fotograf, pictor și luminist. Momentul ei le va îmbina pe toate și va include pasiunea acesteia pentru muzică. Andi Moisescu îi spune: ”ești o apariție, fără doar și poate”, potrivit Pro TV.

Ilinca Vandici, poreclită de Florin Călinescu

Ilinca Vandici, poreclită de Florin Călinescu. Juratul de la Românii au talent a făcut un comentariu răutăcios la adresa prezentatoarei, după ce Andra a lăudat pentru faptul cum arată. Totul s-a întâmplat în timpul emisiunii de la Pro TV.

În timp ce se afla pe platourile de filmare de la “Românii au talent”, actorul a purtat o mini discuţie cu Andra, despre prezentatoarea de la Kanal D. În opinia actorului, Andreea Tonciu are un corp mult mai frumos decât cel al prezentatoarei de la “Bravo, ai stil!”.

Cântăreaţa şi-a exprimat admirația pe care o are față de Ilinca Vandici: “Ce corp frumos are Ilinca Vandici”, a afirmat Andra, iar Florin Călinescu a avut o reacție destul de răutăcioasă. Actorul a spus: “Cine? Ah, «Crăcă» i se zice între băieți” (n.r bărbaţii celebri din România).

Surprinsă de replica colegului ei, Andra Măruță i-a cerut explicații și a spus: “Cum?!”, iar Florin Călinescu i-a explicat: “Adică îi cade mingea de baschet dintre genunchi, dacă o pui să o strângă. Și Tonciu are corp mișto”.