Ea este Maria, tânăra de 22 de care se luptă cu o boală ascunsă! Medicii sunt neputincioși și nu știu ce diagnostic să îi pună

Maria are 22 de ani și o familie superbă. Până nu de mult, ea avea o viață fericită alături de soțul și fiul său pe care îi iubește ca pe ochii din cap. Însă, întreaga sa viață a fost dată peste cap în luna iunie atunci când a ajuns la spital, după ce i s-a făcut brusc rău.

02 oct. 2023, 21:25
Ea este Maria, tânăra de 22 de care se luptă cu o boală ascunsă! Medicii sunt neputincioși și nu știu ce diagnostic să îi pună
Ea este Maria, tânăra de 22 de care se luptă cu o boală ascunsă!

Ea este Maria, tânăra de 22 de care se luptă cu o boală ascunsă! De mai bine de trei luni, tânăra se plimbă dintr-un spital în altul și asta pentru că medicii nu știu ce diagnostic să îi pună.

Citește și Cine este românul care a dat lovitura în agricultură. Produce legume în solar pe tot parcursul anului: ”Activitatea mea este continuă. Fac producţie 10 luni pe an”

Ea este Maria, tânăra de 22 de care se luptă cu o boală ascunsă!

Deși i s-au făcut nenumărate analize, Maria a primit mai multe diagnostice greșite din partea medicilor care au dat vina pe stilul de viață nesănătos pe care îl are.

Acum, tânăra de 22 de ani se usucă pe picioare chiar sub ochii copilului său în vârstă de doar patru ani.

„Sunt o tânără mamă a unui minunat băiețel de aproape patru ani. Din iunie, mă lupt prin spitale să aflu ce boală am ca să mă pot vindeca. În iunie am fost internată, timp de o săptămână la spitalul din Bârlad, cu diagnosticul de pneumonie. Starea mea de sănătate nu s-a îmbunătățit, așa că am refuzat să mă mai internez la spitalul respectiv. Am mers pe la mai mulți medici, însă toți îmi spuneau că este vorba despre pneumonie sau de anemie, alții că am un stil de viață și o alimentație nesănătoasă”, a declarat Maria Ursu, potrivit BZI.ro.

În prezent, Maria se află internată la Institutul Regional de Oncologie din Iași, unde medicii încearcă să afle de ce boală suferă.

„Am hotărât să-mi fac un set de analize amănunțite la o clinică privată. De atunci a început calvarul, medicii au observat că am o infecție în sânge și că nu mai aveam aproape deloc globule albe. Primul diagnostic a fost lymphoma Hodgkin în stadiul patru. Au urmat alte analize și CT, însă după prima puncție mi s-a spus că sunt suspectă de leucemie. Toate aceste internări au dus și la pierderea locului de muncă. În prezent sunt internată la Institutul Regional de Oncologie din Iași, însă, ca să fiu sinceră, nu am un diagnostic pus. Cercetările mele continuă. Posibilitatea că aș suferi de leucemie, din câte am înțeles, s-a tăiat de pe listă, însă medicii au descoperit o formațiune pe rinichi, pete pe plămâni și leziuni la ficat. Am nevoie de donatori pentru că urmează să mi se ia o biopsie de pe rinichi, pentru a descoperi despre ce este vorba. Până nu fac biopsia nu știu nimic”, a mai spus tânăra.

Din cauza bolii, Maria și-a pierdut locul de muncă și are nevoie acum de bani pentru a pentru a reuși să descopere cine este inamicul cu care a băgat-o în spital.

Cei care vor să o ajute pe Maria să se întoarcă la fiul său care în aceste momente se află în grija mamei sale sunt rugați să doneze în contul bancar RO80BRDE380SV49177753800, titular Ursu Maria Olimpia.

„Băiețelul este cu mama mea. Vreau să lupt pentru mine și pentru copilul meu, însă am nevoie de ajutorul vostru. Am nevoie de donatori de sânge pentru trombocite ”, a conchis Maria.

Citește și Ea este Ștefana, judecătoarea de 32 de ani găsită moartă în apartamentul său din județul Cluj! Colegii au dat alarma, după ce nu a ajuns la ședința pe care trebuia să o conducă


Calendar 2024
Calendar 2024