Ea este Ștefana, judecătoarea de 32 de ani găsită moartă în apartamentul său din județul Cluj! Colegii au dat alarma, după ce nu a ajuns la ședința pe care trebuia să o conducă

Ștefana Andrada avea 32 de ani, era judecătoare și avea un viitor strălucitor în față, însă destinul i-a fost frânt mult prea devreme. Tânăra a fost găsită moartă în propria locuință chiar în ziua în care trebuia să conducă o ședință.

14 sept. 2023, 20:13
Ea este Ștefana, judecătoarea de 32 de ani găsită moartă în apartamentul său din județul Cluj! Colegii au dat alarma, după ce nu a ajuns la ședința pe care trebuia să o conducă
Ea este Ștefana, judecătoarea de 32 de ani găsită moartă în apartamentul său din județul Cluj! Colegii au dat alarma, după ce nu a ajuns la ședința pe care trebuia să o conducă

Ea este Ștefana, judecătoarea de 32 de ani găsită moartă în apartamentul său din județul Cluj! Cei care au dat alarma au fost chiar colegii judecătoarei care s-au panicat în momentul în care aceasta nu a ajuns la procesul pe care trebuia să îl conducă.

Citește și Judecătoarea Obreja din Iași a fost internată la Socola. Vecinii au cerut ajutorul Poliției, după ce magistratul a ascultat muzică la volum maxim în toiul nopții

Ea este Ștefana, judecătoarea de 32 de ani găsită moartă în apartamentul său din județul Cluj!

La scurt timp de la apelul făcut la 112, mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la apartamentul judecătoarei de 32 de ani, unde au făcut descoperirea macabră.

„La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 12.15, Poliția municipiului Gherla a fost sesizată despre faptul că o femeie de 32 ani, nu mai raspunde la telefon. S-a pătruns în locuința cu sprijinul ISU Cluj, unde femeia a fost găsită decedată în locuință. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei decesului”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Andrada Ştefana Pavel a fost numită judecătoare la tribunalul Gherla în anul 2021 și colegii săi spun că era foarte apreciată pentru munca ei.

Familia judecătoarei spune că aceasta suferea de o boală gravă de plămâni și nu exclud ca ea să fi murit din această cauză.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, oamenii legii suspectează faptul că femeia ar fi suferit de depresie şi că cel mai probabil ar fi luat anumite pastile care au produs decesul imediat al acesteia.

În urmă cu o săptămână polițiștii găseau mort în casă un profesor din Câmpulung, care nu mai fusese găsit de o săptămână. Bărbatul nu s-a mai prezentat la lucru la școala gimnazială din localitatea Poienarii de Muscel, astfel că cineva a sunat la 112.

Cadavrul bărbatului a fost descoperit în casă și se pare că acesta murise de câteva zile, fiind în putrefacție. Corpul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru a fi efectuată necropsia și pentru a se afla cu exactitate cauza morții. Colegii bărbatului în vârstă de 57 de ani spun că acesta locuia singur și nu a mai fost văzut de mai bine de o săptămână.

Anchetatorii au transmis că trupul bărbatului nu prezenta urme de violență, astfel că cel mai probabil Ion Popescu a murit din cauza unor probleme medicale. Potrivit curier.ro și în Argeș un bărbat a fost găsit decedat în casa sa din comuna Bascov. Individul în vârstă de 55 de ani s-a autoaccidentat și a pierdut foarte mult sânge, astfel că nu a mai putut fi salvat.

”Polițiștii piteșteni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat de 55 de ani a fost găsit la domiciliul pe raza comunei Bascov, decedat. Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, a rezultat că bărbatul prezenta o plagă tăiată la un membru superior”, au transmis autoritățile.

Cel mai posibil survenită ca urmare a unei autoaccidentări, care a generat o leziune cu pierdere masivă de sânge. ”În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, iar cauza decesului urmează să fie stabilită prin efectuarea autopsiei medico-legale.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”, a transmis IPJ Argeș. Între timp, o femeie din Brașov și-a ținu fiul mort în casă timp de două săptămâni, iar cei care au chemat Poliția au fost vecinii, alertați de mirosul puternic.

Ajunși la fața locului polițiștii au găsi cadavrul bărbatului în vârstă de 58 de ani, care locuia alături de mama sa de 90 de ani. Bărbatul murise de două săptămâni, însă femeia a decis să-l ”păstreze”, l-a acoperit cu câteva prosoape și l-a lăsat să zacă în casă. Cadavrul acestuia a fost descoperit în dormitor, după ce vecinii nu au mai suportat mirosul de cadavru și au alertat autoritățile.

Citește și Declarațiile șocante ale unei foste judecătoare despre tatăl șoferului drogat care a provocat accidentul de la 2 Mai: „Le împrumuta bani cu camătă și le lua apartamentele”