Ea este Melissa, femeia care a murit după ce s-a prăbușit din senin în aeroport. Trei copii au rămas fără mamă

Melissa avea 30 de ani și o viață înainte însă destinul i-a fost frânt brusc atunci când s-a prăbușit din senin pe aeroport și a murit. Familia Melisei este în stare de șoc și nu știu cum să le spună celor trei copii ai săi că mama lor nu mai este.

29 mai 2023, 13:45
Ea este Melissa, femeia care a murit după ce s-a prăbușit din senin în aeroport. Trei copii au rămas fără mamă
Ea este Melissa, femeia care a murit după ce s-a prăbușit din senin în aeroport. Trei copii au rămas fără mamă

Ea este Melissa, femeia care a murit după ce s-a prăbușit din senin în aeroport. Melissa Kinsella din Marea Britanie a avut parte de un destin tragic. Tânăra a murit la numai 30 de ani, după ce a căzut secerată într-un aeroport din Turcia, chiar în fața familiei sale.

Citește și Cine este femeia de pe bancnota de 10 lei. A fost muza celui mai mare pictor român

Ea este Melissa, femeia care a murit după ce s-a prăbușit din senin în aeroport

Melissa și familia sa se întorceau din vacanță atunci când, chiar înainte să se îmbarce în avion, femeii i s-a făcut brusc rău, și-a pierdut echilibrul și a căzut ca secerată, sub privirile disperate ale familiei sale.

Cei care au asistat la teribila scenă au sunat la numărul de urgență, iar la fața locului, au ajuns mai multe echipaje de salvare care au transportat-o de urgență la un spital din Turcia.

Din păcate, medicii turci nu au putut să mai facă nimic pentru tânără deoarece a intrat în moarte clinică.

Pentru că medicii nu le-au dat nicio șansă, familia Melisei a decis deconectarea acesteia de la aparate.

Vestea morții Melissei a căzut ca un trăsnet peste prietenii și apropiații săi care au strâns bani pentru a o aduce acasă.

„Inimile noastre sunt frânte pentru totdeauna. După 12 zile de luptă pentru viața frumoasei noastre fiice, testele dovedesc că nu mai avem ce să facem. Nu avem cuvinte pentru a exprima ce simțim, dar le mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat să o aducem acasă”, a transmis  familia Melissei.

Moartea Melissei a lăsat urme adânci în sufletele tuturor celor care au iubit-o și apreciat-o mai ales că în urma ei au rămas trei copii fără mamă.

„Nu pot să cred că nu o să-ți mai aud niciodată vocea. Am inima zdrobită pentru familia ta, pentru fetele tale, prietenii tăi. Nu voi mai avea niciodată un prieten ca tine, pentru că ai fost una la un milion. Te iubesc!”, a mărturisit cea mai bună prietenă a Melissei.

Citește și Tora Vasilescu, poveste de iubire ca-n filme: „Eram odată într-o pauză vocală și soțul meu mi-a spus că sunt femeia ideală”