Ea este românca de 33 de ani din Italia care a murit din senin în timp ce se afla în pat! Elena era mama unui băiețel de șapte ani

Medicii din Italia nu au reușit să afle până acum de ce a murit românca în vârstă de 33 de ani. Femeia a început să se simtă rău din senin, în timp ce se afla în patul din locuința sa. Comunitatea din Olmo, un sat din Martellago (Veneția) este șocată de moartea fulgerătoare a tinerei, care a lăsat în urmă un copil de șapte ani.

14 feb. 2023, 22:53

Elena Livia Ivanov, o româncă, în vârstă de 33 de ani, a murit subit în data de 12 februarie la spitalul Angelo din Mestre, regiunea Veneto din Italia.

Din nefericire, Livia a plecat din această lume la numai 33 de ani, iar cauza decesului rămâne încă un necunoscută. Lasă în urma sa un băiețel de 7 ani, precizează publicația Nordest24 , citată de rotalianul.com

Citiți și: O menajeră româncă s-a răzbunat pe șeful italian, după ce a concediat-o. Bărbatul și-a făcut dreptate în instanță

Românca a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital

Tragedia a avut loc duminică, 12 februarie, atunci când femeia se afla în pat, în locuința sa. Livia a început să se simtă brusc rău, atât de tare încât partenerul ei a sunat imediat 118. Medicii au ajuns la locului cu o ambulanță, dar starea de sănătate a tinerei s-a înrăutățit rapid în urma unei hemoragii. Investigațiile medicale au evidențiat o sângerare severă.

Deși a fost internată la secția de Terapie Intensivă și a fost operată, medicii nu au reușit să îi salveze viața și din păcate, românca a murit pe patul de spital.

Vestea morții sale a provocat durere și tristețe profundă printre rude, prieteni și colegii ei din comunitatea Olmo di Martellago (Veneția).

Elena Livia Ivanov a ajuns împreună cu familia ei în Italia în urmă cu 18 ani.

Ea a urmat cursurile Liceului Berto din Mogliano, a absolvit Institutul Alberini din Lancenigo și a lucrat în sectorul hotelier înainte de a deveni agent de securitate la Civis. A fost foarte îndrăgită de colegi, atât la Civis, cât și la Iperlando din Mestre, unde a lucrat recent.

Decesul este până în prezent fără un motiv clar, iar familia sa vrea acum să ceară o autopsie pentru a clarifica ce s-a întâmpla, mai ales că femeia nu suferea de nicio patologie, în afară de o problemă de fragilitate coronariană.

Românca a avut viață aparent senină și fericită, dovadă fiind postările sale de pe rețelele de socializare, unde apare alături de fiul său de 7 ani și de  noul său partener de viață.

Citiți și: Autoritățile din Italia au închis mai multe școli și muzee după o serie de 20 de cutremure într-o singură noapte