Ea este Roxana, femeia ucisă de iubitul său cu 38 de ani mai în vârstă, în Turda! Două fetițe au rămas fără mamă

Roxana avea 29 de ani, două fetițe superbe și o viață înainte, însă destinul său i-a fost frânt chiar de cel care ar fi trebuit să îi ofere dragoste și protecție. Tânăra din Turda a fost ucisă cu sânge rece de iubitul său cu 38 de ani mai în vârstă decât ea, lăsând doi copii orfani.

25 aug. 2023, 08:49
Ea este Roxana, femeia ucisă de iubitul său cu 38 de ani mai în vârstă, în Turda! Două fetițe au rămas fără mamă
Ea este Roxana, femeia ucisă de iubitul său cu 38 de ani mai în vârstă, în Turda!

Ea este Roxana, femeia ucisă de iubitul său cu 38 de ani mai în vârstă, în Turda! Roxana a fost găsită, joi seară, fără suflare în apartamentul iubitului său în vârstă de 67 de ani, din Turda, județul Cluj.

Citește și Crimă teribilă în Turda! Un bărbat și-a înjunghiat iubita cu 38 de ani mai tânără și apoi și-a luat viața

Ea este Roxana, femeia ucisă de iubitul său cu 38 de ani mai în vârstă, în Turda!

Rudele femeii au alertat autoritățile, după ce de marți aceasta nu le-a mai răspuns la telefon, iar la numai două zile a fost găsită de polițiști, înjunghiată, într-o baltă de sânge, acoperită cu un material textil.

Cel care i-a luat viața Roxanei este chiar iubitul ei, în vârstă de 67 de ani, care la rândul său a fost descoperit fără suflare, spânzurat, în baie.

După ce a comis oribila crimă, bărbatul a scris un bilet de adio în care și-a explicat fapta, a blocat ușa din baie, după care s-a sinucis. Oamenii legii spun că totul ar fi pornit de la o ceartă banală care a degenerat.

Vecinii bărbatului spun că Roxana făcea curățenie în casa bărbatului și că între ei exista de ceva timp o relație. Mai mult, oamenii spun că femeia obișnuia să întrețină relații sexuale cu bătrânii din bloc contracost.

“La data de 24 august a.c, în jurul orei 17.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați de către pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj – Detașamentul Turda, despre faptul că au fost solicitați pentru a interveni într-un imobil de pe strada Rapsodiei, din Turda.

Acolo au găsit cadavrele a două persoane, cel al unui bărbat, de 67 de ani, care se afla spânzurat în baie și cel al unei femei de 29 de ani, acoperit cu un material textil, cu urme de sânge, pe podeaua unei camere din imobil. La momentul sosirii pompierilor ușa de acces în apartament era asigurată. Au fost demarate investigații la fața locului, urmând a fi stabilite împrejurările în care a survenit decesul celor doua persoane.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj continuă cercetările sub aspectul infracțiunilor de omor și ucidere din culpă.”, transmite IPJ Cluj.

Roxana avea două fetițe  de 13 ani și de 8 ani, cu un alt bărbat, care acum au rămas fără mamă.

Citește și CTP intervine în scandalul şoferului drogat de la 2 Mai: „Nu a fost accident, a fost crimă cu premeditare”