Ea este tânăra care a căzut de la balcon. Ana și-a pus capăt zilelor din cauză că părinții iubitului nu o plăceau

Ana și-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la etajul 1 al unui bloc din Trâgu Jiu. Nimeni nu se aștepta ca tocmai ea să recurgă la gestul extrem. Familia și prietenii refuză să creadă că adolescenta chiar s-a sinucis.

29 ian. 2023, 12:15
Ea este tânăra care a căzut de la balcon. Ana și-a pus capăt zilelor din cauză că părinții iubitului nu o plăceau

Ana împlinise 20 de ani în luna august a anului trecut, la scurt timp după ce terminase liceul. Avea o relație cu un tânăr, iar în ultima vreme între cei doi au existat mai multe certuri. Totul din cauză că părinții băiatului nu erau de acord cu ea și îi cereau acestuia să se despartă.

Tânăra era foarte afectată din această cauză, iar cea care o încuraja că totul va fi bine era chiar mama ei. Au stat împreună toată noaptea și au vorbit despre problemele prin care trece Ana, iar când credea că s-a mai liniștit, mama ei a lăsat-o să se odihnească. Din păcate, însă, tânăra a ales să recurgă la gestul extrem.

Citește și Antonia, o adolescentă de 17 ani din Argeș, s-a sinucis cu câteva zile înainte de majorat. Mesajul disperat al tatălui: „Te iubesc și te voi urma”

Dimineața, părinții tinerei n-au mai găsit-o în camera sa și au intrat în panică. Au găsit-o, fără suflare, căzută în spatele blocului. Se aruncase de la etaj.

Reprezentanții Inspectoratului de poliție Județean Gorj au comunicat că tatăl tinerei a sunat la 112, iar echipajul medical sosit la fața locului nu a mai putut face nimic, pentru că fata era deja decedată.

Citește și Detalii șocante în cazul morții actorului Ștefan Bouroșu. Deși a fost găsit decedat cu mâinile legate la spate, polițiștii cred că s-a sinucis: „Ușile erau încuiate pe interior, cu cheia în yală, geamurile la fel”

”La data de 28 ianuarie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de un bărbat din municipiul Târgu-Jiu, cu privire la faptul că fiica sa a căzut de la etajul apartamentului unde locuiește. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au găsit-o pe tânăra de 20 de ani în stare de inconștiență. Echipajul Serviciului de Ambulanță prezent la fața locului a constatat decesul tinerei, corpul acesteia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa”, a comunicat poliția.