Eba a apărut pe pârtie cu cizme Chanel, de 2000 de euro. Imaginea a postată pe Instagram

Eba a apărut pe pârtie cu cizme Chanel, de 2000 de euro. Fiica fostului preşedinte al României este o împătimită a modei şi ezită să se etaleze cu ţinute extrem de costisitoare. Recent, s-a pozat pe pârtie şi a postat imaginea pe Internet.

31 ian. 2022, 11:38
Eba a apărut pe pârtie cu cizme Chanel, de 2000 de euro. Imaginea a postată pe Instagram
Eba a apărut pe pârtie cu cizme Chanel, de 2000 de euro

Eba a apărut pe pârtie cu cizme Chanel, de 2000 de euro. Într-adevăr, încălţările fac parte dintr-o colecție mai veche, toamnă-iarnă 2010, dar care rămân o piesă de rezistență, peste ani.

Eba a apărut pe pârtie cu cizme Chanel, de 2000 de euro

Se pare că Elena Băsescu le-a păstrat cu grijă, în dressing, pentru că încă arată impecabil.

Citeşte şi: Ce hobby are fiul Elenei Băsescu. Traian Jr. se antrenează intens, iar vedeta îl susţine

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au fost căsătoriți patru ani. În 2016, însă, au decis să pună capăt mariajului lor. Cei doi au un băiețel și o fetiță, Sofia (8 ani și 3 luni) și Traian Junior (6 ani și 11 luni).

Elena mai are o fiică, pe Anastasia (3 ani și jumătate) din relația cu Cătălin Tomată. Bogdan și-a refăcut și el viața, alături de Sheila Giafer, care i-a dăruit, de curând, încă o fetiță.

Cum a ajuns Elena Băsescu în Parlamentul României

Acum, Eba este unul dintre cei 9 consilieri parlamentari de la Comisia de Afaceri Europene din Camera Deputaților. A fost europarlamentar, apoi s-a angajat, în 2019, la grupul parlamentar al Partidului Mișcarea Populară, înființat de tatăl ei.

Îmi place foarte mult activitatea parlamentară și tot ce ține de Parlament și chiar dacă nu am intrat în Parlament ca demnitar, mi-am dorit să-mi continui activitatea în cadrul instituției. Adică vreau să fac ce-mi place”, a declarat Elena Băsescu pentru Stirileprotv.ro.