Ecaterina Andronescu, implicată într-un accident rutier. Maşina senatorului, lovită de TIR

Ecaterina Andronescu a fost implicată într-un accident rutier în Slatina. Incidentul s-a petrecut la intrarea în municipiu, dinspre Piteşti. Maşina demnitarului a fost acroşată de un TIR, într-un sens giratoriu din Slatina, informeză olttv.ro.

RomaniaTV.net
06 dec. 2013, 18:50

Maşina de serviciu a fostului ministru al Educaţiei a fost lovită uşor, joi, de un TIR. Nepăsător, şoferul TIR-ului şi-a văzut de drum, dar demnitarul nu s-a lăsat cu una cu două şi a pornit în urmărirea lui. A reuşit să-l oprească abia pe strada Nicolae Bălcescu.

Ecaterina Andronescu se îndrepta spre Drobeta Turnu Severin, unde fusese invitată pentru a ridica un premiu de excelenţă pentru întreaga sa activitate profesională.

Senatoarea şi şoferul TIR-ului s-au înţeles pe cale amiabilă, întrucât la poliţie nu s-a înregistrat nicio sesizare.

Ecaterina Andronescu a mai fost implicată într-un accident rutier în septembrie 2012. Maşina fostului ministru al Educaţiei s-a tamponat cu un taximetru, în centrul Capitalei. Ecaterina Andronescu a explicat atunci, la România TV, că accidentul a avut loc în timp ce se deplasa spre Ministerul Educaţiei şi că s-a rănit la degetele de la mâna stângă, în timpul declanşării airbagului.