Ecaterina Andronescu: „Klaus Iohannis are prima şansă la prezidenţiale”

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu (PSD), a declarat luni, la Antena 3, că nu știe care este formula câștigătoare pentru PSD la prezidențiale dar că încearcă să fie optimistă și a menționat că președintele Klaus Iohannis are prima șansă pentru Cotroceni.

RomaniaTV.net
01 iul. 2019, 17:28
Ecaterina Andronescu: „Klaus Iohannis are prima şansă la prezidenţiale”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. „S-au declarat de centru-stanga cei din Pro Romania. In istorie, PSD a sustinut guvernul minoritar Tariceanu cu 20%. Apoi a fost USL, a carei disparitie o regret, putea sa conduca Romania peste 20 de ani. Dl Ponta s-a desprins din PSD si a avut o colaborare foate buna cu dl Tariceanu. Nu vad o chestiune fortata care nu ar putea sa duca spre o solutie. Politica e arta compromisului”, a zis Andronescu despre un candidat comun PSD-ALDE-Pro România la prezidentiale. 

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Dăncilă, prima recaţie la posibila alianţa PSD-ALDE-Pro România

Ea a zis că încearcă să fie optimistă deși Iohannis are prima șansă. „Nu stiu care va fi formula prin care vom putea sa castigam prezidentialele. Este o suferinta ca nu am mai castigat alegerile prezidentiale din 2000, au trecut aproape 20 de ani. Poate anul acesta, un candidat PSD o sa castige. Incerc sa fiu optimista, Titulescu spunea ca trebuie speranta. Toate sondajele arata acum ca Iohannis are prima sansa”, a zis Andronescu.