Echinocţiul de primăvară 2023. Începe Noul an astrologic fără planete retrograde! Întoarcerea la zero

În funcție de locul în care trăiești, Echinocțiul din martie aduce și un nou anotimp. Pentru cei din emisfera nordică, începutul primăverii. Pentru cei din emisfera sudică, începutul toamnei.

20 mart. 2023, 07:37
Echinocţiul de primăvară 2023. Începe Noul an astrologic fără planete retrograde! Întoarcerea la zero

Echinocțiul de primăvară 2023. Ziua de 21 martie marchează echinocțiul de primăvară 2023, un moment de echilibru, o întoarcere la zero. Se spune că la Echinocțiu, vălul dintre dimensiuni se subțiază și grila energetică a Mamei Pământ se mută într-o armonie perfectă, permițându-ne să ne absorbim în energia echilibrului și a reînnoirii.

Echinocțiul din martie se aliniază, de asemenea, cu începutul Sezonului Berbecului. Deoarece Berbecul este primul semn al zodiacului, este considerat începutul Anului nou astrologic și începutul unei noi aventuri în jurul Soarelui.

Echinocțiul de primăvară 2023. Cum sunt zodiile afectate de evenimentul major? Creștinii trebuie să bea agheasmă în fiecare zi

Echinocțiul de primăvară 2023 – Orice este posibil
În funcție de locul în care trăiești, Echinocțiul din martie aduce și un nou anotimp. Pentru cei din emisfera nordică, începutul primăverii. Pentru cei din emisfera sudică, începutul toamnei. Toate acestea combinate fac din Echinocțiul de primăvară 2023 o zi puternică pentru a ne alinia în armonie cu sinele nostru superior. Trebuie să ne concentrăm pe reînnoire și pe echilibru.

În funcție de ceea ce face Mama Natură în jurul nostru și momentul în care ne aflăm în propria noastră călătorie personală în jurul Soarelui, ne putem simți chemați să înflorim și să încolțim. Sau ne putem simți chemați să mergem în interior și să ne retragem în reflectare. Îmbrățișează locul în care te afli și recunoaște că la fel cum se schimbă anotimpurile, la fel se vor schimba și circumstanțele vieții tale. Și sub acest echinocțiu din martie 2023, orice este posibil.

Echinocțiul de primăvară 2023. Astrele anunță momente de cumpănă pentru unele zodii din horoscop

Echinocțiul de primăvară 2023 – Aspcte astrologice
Pentru Echinocțiul din 2023, avem zero planete majore în mișcare retrogradă. Aceasta înseamnă că avem o energie puternică, de avansare, pentru a acționa și pentru a face progrese. Chiar înainte de vârful Echinocțiului pe 17 martie, Marte, conducătorul Berbecului și planeta asociată cu acțiunea, motivația și realizarea lucrurilor părăsește faza de umbră post-retrogradă, trimițând o explozie de energie în cerul nostru cosmic.

Apoi, la scurt timp după ce Echinocțiul atinge apogeul, experimentăm Luna Nouă în Berbec, pe 21 martie, care deblochează câteva oportunități incredibile pentru noi începuturi și stabilirea intențiilor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.