Echinocțiul de primăvară 2023. Cum sunt zodiile afectate de evenimentul major? Creștinii trebuie să bea agheasmă în fiecare zi

Începutul primăverii din punct de vedere astronomic este marcat de echinocțiul de primăvară, doar că foarte puțină lume știe cum ne va afecta acesta din punct de vedere astrologic. 

17 mart. 2023, 23:14
Echinocțiul de primăvară 2023. Cum sunt zodiile afectate de evenimentul major? Creștinii trebuie să bea agheasmă în fiecare zi

Echinoțiul de primăvară marchează din punct de vedere astronomic începutul primăverii, iar acesta va avea loc luni, în data de 20 martie 2023, la 23:24, ora României. Pentru cei din emisfera sudică acesta marchează începutul sezonului de toamnă. Totuși acest fenomen nu se întâmplă simultan pe întreg globul, în special din cauza diferenței de fus orar. În 2023, de exemplu, țările care sunt pe fus orar cu cel puțin o oră înaintea României, vor marca echinoțiul cu o zi mai târziu.

Citește și: Echinocțiul de primăvară 2023. Astrele anunță momente de cumpănă pentru unele zodii din horoscop

În emisfera nordică, echinocțiul de primăvară are loc în momentul în care Soarele traversează ecuatorul ceresc mergând de la sud la nord. Acesta „ceresc” deoarece este o linie imaginară pe cer deasupra ecuatorului Pământului. Acesta se numește punct vernal. La echinocțiul din martie, emisfera nordică și emisfera sudică primesc cantități aproximativ egale de lumină solară.

În cele mai multe locații de pe Pământ (Polul Nord și Ecuator fiind excepții) cantitatea de lumină naturală a crescut în fiecare zi după solstișiul de iarnă. Acum, ziua va începe să fie mai lungă decât noaptea, iar cantitatea de lumină va continua să crească în fiecare zi, până în luna iunie când va avea loc solstițiul de vară.

Numerologii au explicat care este impactul pe care acest fenomen l-ar putea avea asupra noastră. Energiile se vor schimba masiv, iar cele negative, din păcate vor fi amplificate. Așadar, vom avea partea de stări negative, Este nevoie să ne rugăm în fiecare dimineață pentru ocrotirea casei și a familiei, pentru a scăpa de acestea.

Totodată, ar fi recomandat ca în fiecare dimineață creștinii să bea o gură de agheasmă, pentru a fi protejați. În cazul în care nu reușim să  nn e găsim liniștea interioară, ar fi indicat să apelăm la ajutorul unui preot. Este foarte important să luptăm cu noi pentru a reuși să depășim această perioadă care ar putea fi extrem de copleșitoare.

Ce modificări vor exista în natură la echinocțiul de primăvară

Dat fiind că vom avea parte de mai multă lumină din partea Soarelui, natura va profita de acest moment pentru a începe un nou ciclu de viață. Momentele în care au loc echinocțiile reprezintă perioade intense de detoxifiere pentru organismele vii.   Întreaga Natură este implicată într-un proces de îndepartare a stagnării de iarnă, de aceea perioada trecerii dintre iarnă și primavara este caracterizată prin schimbări atmosferice importante – vânturi, ploi, umezeală etc.

Citește și: Prognoza meteo. Vortexul polar este busculat de un val de căldură african, echinocţiul de primăvară aduce temperaturi ridicate în weekend