Echinocțiul de primăvară 2023. Astrele anunță momente de cumpănă pentru unele zodii din horoscop

Echinocțiul de primăvară reprezintă o zi de echilibru pentru unele zodii din horoscop, însă unii nativi trebuie să fie precauți în această perioadă.

17 mart. 2023, 12:18
Echinocțiul de primăvară 2023. Astrele anunță momente de cumpănă pentru unele zodii din horoscop
Echinocțiul de primăvară 2023

Echinocțiul de primăvară 2023. Cuvântul echinocțiu s-a format din termenii latini „aequi” care înseamnă egal și „nox”, care înseamnă noapte. În fiecare an există două echinocții, cel de primăvară și cel de toamnă, când ziua este egală cu noaptea.

Echinocțiul este timoul egal de lumină și întuneric, așa că partea întunecată a anului este în urmă, iar perioada de lumină este înaintea noastrăÎn această perioadă secretele și minciunile vor fi descoperite.

Ce le pregătește echinocțiul de primăvară nativilor

Berbec

Echinocțiul de primăvară marchează începutul noului an astrologic, prin intrarea Soarelului în zodia Berbec. Acești nativi trebuie să înțeleagă că au nevoie să se străduiască mai mult pentur a obține stabilitate. Dorințelel lor se vor îndeplini dacă nu forțează lucrurile și lasă totul să vină de la sine, sincronizându-e cu tot ceea ce îi înconjoară.

Taur

Taurii au un echilibru natural care îi definesc. Sunt conduși de planeta Venus, planeta iubirii și a căminului, știu să asculte, să organizeze și sa păstreze în jur lucrurile și persoanele frumoase și elegante. Nativii sunt pregătiți pentru curățenia de primăvară și vor arunca toate lucrurile de care nu mai au nevoie. Nu trebuie să se lase tentați și să păstreze lucruri pe care nu le mai folosesc. E momentul să își ia la revedere la tot ce îi dezechilibrează.

Citește și: Momente de cumpănă la început de aprilie pentru două zodii. Conjucția dintre Lună și Marte îi va afecta puternic pe acești nativi

Gemeni

Marte se află în Gemeni. Această planetă nu este una blândă și nici de departe echilibrată. Deci, în timpul echinocțiului de primăvară nativii trebuie să se străduiască să fie ponderați și să își asculte gândurile. Nu o să fie ușor, dar e bine să acorde mai multă atenție sinelui superior.

Rac

Racii își doresc să atingă echilibrul, chiar dacă uneori tind să fie persoane extreme, iubesc mult și pun mereu familia pe primul loc. Nativii adoră să ofere, nu să primească, iar pentru ei asta înseamnă liniște și echilibru. După echinocțiu, vor experimenta Luna nouă, care este conducătorul lor, lucru care îi va face să se simtă împrospătați. După patru zile de la acest eveniment astral, Marte intră în Rac, ceea ce îi va ajuta să treacă peste orice cumpănă. Chiar dacă e o perioadă tulbure, totul este în favoarea lor.

Leu

Echinicțiul de primăvară și toamnă sunt momente guvernate de Soare. Leul este și el condus de Soare, ceea ce înseamnă că mișcările sale îi va influența pe nativi. E momentul să se gândească mai bine la felul cum conduc lucrurile care se petrec în viața lor, dar cu inima.

Fecioară

Fecioarele iubesc echilibrul. Sunt persoane îngrijite și ordonate care privesc lumea pentru a-și da seama cum poate fi îmbunătățită. Luna Plină din Fecioară nu e niciodată prea departe de echinocțiul de primăvară. Anul acesta echinocțiul de primăvară se petrece cu câteva săptămâni mai devreme. Nativii sunt pregătiți pentru lecțiile pe care această perioadă le va oferi.

Balanță

Balanțele sunt unele dintre cele mai echilibrate persoane din zodiac. Echinocțiul este un moment firesc și fericit pentru acești nativi. Întunericul și lumina sunt egale, iar acest lucru simbolizează tot ceea ce crezi. Noaptea și ziua, masculin și feminin, introvertit și extrovertit, sunt la fel de valoroase astăzi. Pe măsură ce noul an astrologic renaște, așează-te și scrie ce îți dorești.

Citește și: Fecioara Maria anunţă ce zodii au parte de binecuvântare la sfârşitul săptămânii

Scorpion

Scorpionii sunt conduși de Pluto, planeta morții și renașterii, așa că se vor simți ca acasă. Planeta va trece prin schimbări spectaculoase pentru că va intra în Vărsător pentru prima dată din 1778, ceea ce ar putea anunța o perioadă de tulburări. Nativii rămân cumpătați și calmi, așa că această perioadă va fi una reconfortantă pentru ei.

Săgetător

Săgetătorii au un spirit liber și o personalitate extremă, așa că nu vor ajunge ușor la echilibru. Au tendința de a alege ceea ce îi incită sau îi amuză, iar această perioadă le cere exact opusul. Ar fi bine să se gândească foarte bine înainte de a lua orice decizie.

Capricorn

Capricornii se simt ușurați la începutul priăverii. În ziua de după echinocțiu, Pluto va părăsi acest semn, în care se află de 15 ani, timp care a dus la schimbări majore, lipsite de emoție. Toată lumea a fost cu ochii pe acești nativi, iar acum vor simți un mare sentiment de libertate.

Vărsător

La doar două zile după echinocțiu, Plută intră în semnul Vărsătorului. Nativii vor avea parte de o perioadă complet diferită față de ce au trăit până acum. Pe măsură ce restul lumii caută echilibrul, Vărsătorii se vor asigura că pot gestiona toate responsabilitățile care le apar în cale. Chiar dacă pare greu, totul va merge bine.

Pești

Echinocțiul de primăvară este la începutul zodiei Berbec, ceea ce înseamnă și sfârșitul sezonului Pești. Pentru alții, acesta este un moment al pășirii în lumină, dar pentru ei este un moment de contemplare a hibernării. Partea de umbră a anului este reconfortantă și naturală pentru Pești, iar perioada de lumină este puțin mai stresantă și mai provocatoare. Acele energii din Berbec se pot simți extreme în strălucirea și onestitatea lor. Nativii au astfel nevoie de câteva săptămâni pentru a se adapta, așa că trebuie să acorde atenție dorinței lor de pace și intimitate.