Complot pescăresc: România, acuzată de Anglia că a trişat la Campionatul Mondial de Pescuit

Echipa de pescuit din Anglia se plânge că a fost înşelată şi că triumful României la concursul mondial de pescuit a fost rezultatul unui joc necinstit. Echipa Angliei a pescarilor de apă dulce a lansat un protest oficial după ce a pierdut Campionatul Mondial de Pescuit.

RomaniaTV.net
25 oct. 2012, 15:39
Complot pescăresc: România, acuzată de Anglia că a trişat la Campionatul Mondial de Pescuit

Ei au acuzat că România, care a câştigat locul întâi şi a fost şi gazda evenimentului, a folosit „momeală specială” pentru a câştiga primul loc în turneu.

Fără ca echipa Angliei să ştie, echipa România a hrănit aproape cinci luni crapii din lacul Corbu cu o reţetă specială, potrivit DailyMail.

Prin utilizarea unui amestec de făină, ou și arome, echipa română s-a asigurat că peştele va trage la momeala specială, pe care au mâncat-o câteva săptămâni la rând, ignorând complet momeala gazdelor.

Ian Huntington, managerul echipei Angliei, a declarat că metoda secretă a fost împotriva spiritului de fair-play, dar a recunoscut că nu a fost de fapt înşelăciune, deoarece nu încălcat regulile oficiale.

Din păcate pentru echipa Angliei, alte țări au auzit despre „complot” și au cumpărat momeală locală.

România a dominat evenimentul și a luat aur pe echipe și la individual. Bulgaria s-a clasat pe locul doi și Serbia a obţinut locul al treilea, după ce ambele țări au folosit acelaşi tip de momeală.

Organizatorii turneului din România nu au fost disponibili pentru a comenta.