Eclipsa de Luna plina in Taur, 19 noiembrie 2021. Ce sa faci si ce sa NU faci, ghid de supravietuire

Ziua de 19 noiembrie 2021 ne aduce o surpriza frumoasa. Luna plina a lui noiembrie, insotita si de eclipsa, aduce o energie speciala: energia castorului.

18 nov. 2021, 12:19
Eclipsa de Luna plina in Taur, 19 noiembrie 2021. Ce sa faci si ce sa NU faci, ghid de supravietuire

Eclipsa de Luna plina. Vineri, 19 noiembrie 2021, ne vom bucura de o frumoasa Luna plina, numita si Luna plina a castorului. Ea va fi umbrita, la propriu, de Pamant, intr-o spectaculoasa eclipsa partiala, cea mai lunga de acest tip din ultimul secol.

Pregateste-te pentru iesirea la lumina a propriilor umbre, lucru ce te poate zdruncina serios. Caci, Taurul, zodia in care are loc eclipsa, nu este cea mai flexibila din zodiac. Dimpotriva, am putea spune.

Eclipsa de Luna plina a castorului. 4 zodii PUTERNIC afectate de cea mai lunga eclipsa a secolului pe 19 noiembrie 2021
Eclipsa de Luna plina in Taur – Ghid de supravietuire
Iata in continuare, ce sa faci si ce sa nu faci in timpul eclipsei de Luna plina in Taur, cea mai lunga eclipsa din acest secol.

Ce sa faci in timpul eclipsei de Luna plina in Taur
1. Reflecteaza
Lunile pline sunt perioade de actiune pentru realizarea telurilor tale. Totusi, fiind vorba de o eclipsa, asteapta-te la suprize si rasturnari de situatii. NU te avanta in vreun proiect, mai bine reflecteaza profund asupra emotiilor si nevoilor tale.

2. Accepta tranzitia
Eclipsele sunt despre renuntare, despre transformare. Taurul, semn fix, te poate impiedica sa accepti schimbarea. Poti fi ezitant, insa ramai deschis catre noi perspective. Mergi inainte cu inima deschisa.

3. Pregateste-te pentru surprize revelatoare
Ca si cand eclipsa nu ar fi suficient de haotica in sine, Luna face trigon cu Pluto, planeta mortii si a renasterii, aducand la suprafata adevaruri de mult si foarte adanc ascunse. Dar nu te mai teme de ele. Toata aceasta situatie te va ajuta sa imbratisezi alte perspective, pe care nu le-ai fi vazut fara aceste revelatii.

Horoscop, cu Mariana Cojocaru. Eclipsa parțială de lună, pe 19 noiembrie. Zodiile care își vor schimba viața!
4. Concentreaza-te pe iubirea de sine
Te poti simti coplesi si lipsit de energie intr-o perioada ca aceasta. Dar Taurul, zodie in care are loc eclipsa, te incurajeaza sa cauti confortul si rasfatul. Ai grija de tine, de nevoile tale, de dorintele si placerile tale in aceasta perioada. Da-ti voie sa te relaxezi, sa meditezi, sa te simti bine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Luna plina a castorului – Semnificatii spirituale. Ce aduce in viata ta Luna plina din 19 noiembrie 2021?
Ziua de 19 noiembrie 2021 ne aduce o surpriza frumoasa. Luna plina a lui noiembrie, insotita si de eclipsa, aduce o energie speciala: energia castorului.

Eclipsa de Luna plina

De ce Luna plina a lui noiembrie este denumita Luna plina a castorului?
Lunile pline poarta o denumire speciala data de nativii americani in functie de activitatile lor de sezon. Aceasta impartire a timpului era, de mult, mult mai importanta decat calendarul de 12 luni.

Luna plina a lui noiembrie poarta denumirea de Luna plina a castorului pentru ca, se spune, in aceasta perioada castorii incep sa-si faca adapostul pentru iarna. O alta explicatie ar fi ca tot in aceasta perioada, nativii americani vanau castorii pentru a le folosi blana la confectionarea hainelor de iarna.

Ce aduce energia castorului?
Castorul este un constructor desavarsit. Si tu la fel. Ce teluri ai? Ce planuri ai? Castorul este perseverant si productive. Este motivate sa construiasca folosind resurse. Pentru a-si construe barajele, castorii trebuie sa aiba o etica a muncii bazata pe cooperare. Castorii sunt foarte inteligenti si sunt numiti „inginerii naturii”.

Adopta etica de lucru a castorului. Dezvolta si manifesta ceva nu doar pentru tine, ci si pentru familia ta sau clanul tau. Poate te implici intr-un proiect de imbunatatire a locuintei. Sau sa incepi sa economisesti pentru un fond de zile negre. Sau poate incepi alaturi de familie sau parteneri de incredere o afacere.

Zilele reci si intunecate se apropie. Pune bustenii la adapost pentru a avea confort in timpul iernii. Cei care viseaza la ceva si actioneaza vor fi rasplatiti. Cei care doar viseaza, fara sa actionize, vor ingheta in apa rece.

Asadar, aceasta Luna plina a castorului pune lumina pe lucrurile de care ai nevoie pentru a-ti fi bine, pentru a-ti tine de cald. Aceasta Luna plina activeaza nevoia de a fi in siguranta, de a te pune la adapost pentru o eventuala perioada de penurie.

Cum se numesc cele 12 Luni pline ale anului
Va prezentam in continuare cum se numesc Lunile pline din cursul anului

Luna plina din ianuarie – Luna plina a lupului
Se numeste asa din cauza faptului ca in aceasta perioada a anului se aude cel mai des urlatul lupilor.

Luna plina din februarie – Luna plina a zapezii
Se numeste asa deoarece luna februarie este, din punct de vedere statistic, cea mai abundenta in ceea ce priveste caderile de zapada.

Luna plina din martie – Luna plina a ramei / a viermelui / a larvei
Se numeste asa deoarece in aceasta perioada larvele gandacilor, ramele incep sa iasa la lumina.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.