Horoscop, cu Mariana Cojocaru. Eclipsa parțială de lună, pe 19 noiembrie. Zodiile care își vor schimba viața!

Vom avea o eclipsă de lună pe data de 19 noiembrie, foarte importantă. Ea dă startul la ceea ce se va întâmpla în 2022. Și dacă oamenii nu vor fi atenți acum, se vor trezi în 2022 că au pierdut startul.

16 nov. 2021, 09:57
Horoscop, cu Mariana Cojocaru. Eclipsa parțială de lună, pe 19 noiembrie. Zodiile care își vor schimba viața!

Horoscop, cu Mariana Cojocaru. Astfel, eclipsa din 19 noiembrie e o eclipsă parțială de lună ce va mișca axa karmică și ne spune de faptul că primii luați în vizor vor fi Scorpionii și Taurii vor fi puși la încercare. Rămân până spre finalul anului Gemenii și Săgetătorii.

Horoscop, cu Mariana Cojocaru. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie

Această eclipsă poate aduce impasuri și destabilizare, conflicte, certuri și vizează dragostea, cariera și sănătatea.

Berbec – sunt debusolați și orbecăiți. Nu vor ști ce decizii să ia. Perioada este complexă, mulți nativi se vor gândi dacă relația lor merită sau nu, dacă în carieră fac un pas greșit sau trebuie să schimbe ceva. Zona de sănătate va fi destul de presată.

Taur – eclipsa de lună va fi pe axa Taur-Scorpion, aceasta anunță destabilizare, cumpene, dar cu certitudine această eclipsă vrea să tragă un semnal de alarmă asupra acestor nativi asupra deciziilor pe care le vor lua din 2022, vizeză zona sentimentală, matrimonială, carieră.

Gemeni – sunt în vizorul eclipselor. E important să știe că această eclipsă anunță schimbări de macaz bruște. Schimbările pot fi destul de dificile. Vizează caracterul, personalitatea, starea de spirit, cariera pe zona parteneriatelor, partea care ține de străinătate.

Rac – are înscrise conflicte interioare și exterioare. Conflictele sunt diverse, iar de multe ori vor fi puși în anumite situații. Își pierd entuziasmul și dau doși pași înapoi. Nativul trebuie să fie atent pentru că în plan afectiv poate trăi în extreme.

Leu – are un destin încercat sau blocat. El vrea să facă anumite schimbări, să înainteze pe zona carierei, iar dacă îi vine o idee creață s-ar putea ca imediat să bage ghearele și să îi treacă cheful. Destinul încercat vine în zona familiei, sentimentală.

Fecioară – se va afla la răscruce de coadratură. Această eclipsă nu îi vizează în mod direct. Fiind o zodie dublă poate fi în dragoste nehotărât în ceea ce privește partenerul. Trebuie să aibă grijă la tensiuni, conflicte.

Balanța – are marcate certuri și trădări pentru că această eclipsă indică faptul că dragostea trece prin stomac, conflictele pot veni de la carieră, anumite lipsuri, decalaje de la locul de muncă. Nativii vor să depășească aceste momente, dar nu știu încotro să o ia.

Scorpion – este vizat în mod direct. Axa karmică va veni direct la el. Să fie foarte atenți. Schimbările vor fi fi majore, grele, bruște, atât în dragoste cât și în zona carierei.

Săgetător – trec prin tot soiul de încercări și mă refer la trădări, certuri, rupturi, chiar separări, divorțuri. Au conflicte și ei cu ei, sunt încercați în diverse forme. Procesul acesta e unul dur, complex. Impactul este extrem de dur. Nu e un proces simplu, e mai mult decât se așteptau ei.

Capricorn – dușuri karmice existențiale, grele și dificile. Perioada aceasta poate să aducă presiunie mare pe zona relațiilor influente, prieteni, copii. Partea sentimentală e expusă la un duș rece.

Vărăstor – vorbim de constrângeri și rebeliune. Eclipsa aceasta, la cei mai mulți nativi va veni ori pe zona carierei, ori pe zona sentimentală. Sunt sentimente care te duc cu gândul la schimbare.

Pești – destinul lor va fi pus pe o masă de biliard. Totul ține de ce bilă va lovi. La unii eclipsa se vor pe sentimente, ori sănătate sau zona carierei și schimbarea locului de muncă.

Citește și: Horoscop Minerva 15-21 noiembrie 2021. Ce zodii au noroc cu carul şi ce cumpene aduce eclipsa VIDEO