Eclipsa de Lună plină sângerie în Taur, 8 noiembrie 2022. Energie magică transformatoare pentru toate zodiile

Pe 8 noiembrie 2022 avem o Lună Plină și o eclipsă totală de Lună la 16° în Taur. Eclipsa poate aduce unele schimbări și evoluții neașteptate, iar Saturn din vârful cuadraturii va face lucrurile reale.

07 nov. 2022, 06:10
Eclipsa de Lună plină sângerie în Taur, 8 noiembrie 2022. Energie magică transformatoare pentru toate zodiile

Eclipsa de Lună plină sângerie din 8 noiembrie este un eveniment magic. Fiind în zodia Taurului, această eclipsă de Lună aduce valuri de energie transformatoare care ne pot muta către stări superioare de conștiință și niveluri mai înalte ale călătoriei sufletului nostru.

Mai devreme, în mai 2022, am avut o altă eclipsă de Lună plină sângerie în semnul Scorpionului. Îți amintești de evenimente sau transformări semnificative care au avut loc în acel moment din viața ta?

Horoscop RUNE cu Mihai Voropchievici, 7-13 noiembrie 2022. Taurii dau de greu, în timp ce Fecioarele trec prin cele mai benefice schimbări
Eclipsa din noiembrie va lucra în sinergie cu acea eclipsă de mai, așa că s-ar putea să observi foarte bine teme și modele similare, sau mai multe din poveste ar putea fi dezvăluite. Nu înseamnă că aceleași evenimente se vor repeta neapărat, dar este posibil să observi că lucrezi la un set similar de lecții.

Este posibil ca aceste lecții să fie strâns legate de calea sufletească și de destinul karmic.
Într-un fel, te poți gândi la Eclipsele ca la accelerații care ne împing mai departe în călătoria noastră sufletească. Din acest motiv, eclipsele tind să declanșeze evenimente predestinate sau transformatoare.

Transformarea poate fi întotdeauna o provocare și necesită adesea munca dureroasă. Ai de „decojit” straturi, măști, pentru a putea renaște. Fiecare dintre acești pași poartă luptele și magia sa, dar sub o eclipsă de lună de sânge, nivelul de intensitate poate fi crescut.

O eclipsă de Lună plină sângerie este cel mai puternic tip pe care îl putem experimenta, deoarece este o eclipsă totală. Primește numele de Lună plină sângerie, deoarece Luna Plină, altfel luminoasă, capătă o culoare roșie sângerie, deoarece este complet eclipsată de umbra Pământului.

Horoscop Urania. Cresc veniturile salariale, ce zodii au noroc săptămâna viitoare

Umbra scoasă la lumină
Această eclipsă a Lunii pline provoacă întuneric, ceva care ne poate influența câmpul energetic, glanda pineală și poate servi, de asemenea, ca un activator al părții noastre de umbră, aducând la suprafață lucruri care trebuie clarificate.

Aspectul ciudat al Lunii pline sângerii i-a dat cu siguranță o reputație sinistră și, deși există o mulțime de superstiții în jurul acestui eveniment cosmic, nu ar trebui să ne temem de el. Chiar dacă umbrele noastre se ridică, chiar dacă ne confruntăm cu intensitatea ei, este ca un ciclu natural al naturii și parte a ritmului Mamei Pământ. În multe feluri, vederea unei Luni pline sângerii poate fi o amintire frumoasă a frumuseții și misterului care sunt mereu în jurul nostru.

Sub toată intensitatea și energia transformatoare a unei Luni pline sângerii, ne putem simți zăpăciți, dezechilibrati sau puțin mai iritabili decât de obicei. Este important să au grijă de tine, să faci exerciții de împământare sau să odihnești puțin.

Eclipsele de Lună plină sângerie pot avea, de asemenea, un efect de purjare. Așa că este foarte important să te hidratezi pe măsură ce corpul, mintea și sufletul se eliberează și elimini tot ceea ce nu îți mai servește.

Influența lui Uranus
Uranus, planeta trezirii și a ruperii granițelor este foarte activă sub această eclipsă din noiembrie. Ne putem simți inspirați să tăiem lanțurile care ne-au ținut legați și să ne eliberăm de orice cușcă în care ne-am pus singuri.

Unde dorești după mai multă libertate? Ce lanțuri trebuie să tai? De ce ai nevoie să te eliberezi? S-ar putea foarte bine ca energia Eclipsei de Lună să îți ofere mâna de sprijin de care ai nevoie.

Uranus poate aduce, de asemenea, trezire spirituală și surprize, așa că există șansa ca această eclipsă să aducă niște vești șocante sau să inspire o acțiune sau o decizie care să fie un șoc pentru cei din jur. Se deschid drumuri neașteptate, așa că, dacă simți nevoia să deviezi de la curs, această eclipsă va oferi ocazia!

De asemenea, merită să ne amintim că eclipsele ne pun întotdeauna acolo unde trebuie să fim ca să ne dezvoltăm din toate punctele de vedere, chiar dacă nu se simte imediat. Adu puțină încredere și credință în orice se întâplă în această perioadă, chiar dacă pare dificil.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop special. Luna plină în TAUR cu eclipsă, 8 noiembrie 2022. Intens este puțin spus!

Pe 8 noiembrie 2022 avem o Lună Plină și o eclipsă totală de Lună la 16° în Taur. A spune că această eclipsă este intensă este o subestimare. Luna în eclipsă face conjunție cu Uranus (la 16° Taur), opoziție cu Mercur (la 15° Scorpion) și cuadratură cu Saturn (la 18° Vărsător).

Eclipsa poate aduce unele schimbări și evoluții neașteptate, iar Saturn din vârful cuadraturii va face lucrurile reale.

Aceasta este o eclipsă a Nodului Nord care inițial ne va zgudui în profunzimea sufletului, dar în cele din urmă ne va deschide către noi posibilități și realități. Orice s-ar întâmpla are legătură cu dezvoltarea personală.

Lunile pline semnifică mereu finalul unui ciclu și există o tema puternică de terminare a ceva cu ocazia acestei Luni pline în Taur.
Putem găși finalul a ceva ce am căutat încă de la început de an. Putem vedea că o greutate de pe umeri se rezolva dintr-o dată și nu ne mai împovărează.

Există, așadar, multă eliberare oferită de această energie, deci dacă e ceva la care vrei să renunți, să îi dai drumul, vei fi susținut și ghidat pas cu pas.

Sub puterea acestei Luni pline în Taur, abundență va fi o altă tema ce ni se va oferi, în special abundență financiară. Abundență este disponibilă pentru noi, dar acum vibrațiile sale vor fi puternice. Folosește această energie că să explorezi alte surse de venituri, să obții o mărire de salariu, să găsești moduri deștepte de a investi. Abordează orice subiect financiar cu o minte setată pe abundență, nu pe lipsa.

Concentrarea pe recunoștință este un mod rapid de a intră în vibrația abundenței, mai ales că ne apropiem de finalul de an când e un moment perfect să recapitulăm motivele pentru care să spunem „mulțumesc”, chiar dacă au fost și provocări iar unele aspecte nu au ieșit așa cum ni le-am dorit. Există multă putere în recunoștință simțită din toată ființă !

Taurul răspunde de cele cinci simțuri experimentate prin corp, deci această Luna plină are și abilitatea magică de a ne conecta mai profund cu propriul trup.
Acest mod de a simți te poate ajută mult, de exemplu într-un mediu care nu îți este benefic și simți cum ți se chircește stomacul. Dacă ceva sau cineva nu este bun pentru ține și nu ții cont de faptul că trupul tău știe asta, poți ajunge să îți petreci viață cu un vampir energetic.

Mesajul sau pe acest domeniu este „simt adevărul în stomac”.

Luna în Taur îți va spune ce este bine pentru ține, ce are sens anume pentru ține acum și ce nu.

Iată mai jos pentru fiecare zodie câteva ghidari:

BERBEC
Energiile Lunii pline de azi sunt purtătoare de speranța pentru viitor, îți expandeaza emoțiile despre afaceri sau aspecte financiare. Un vechi conflict despre bani sau puteri/lupte de bani poate ajunge la un final, la o concluzie. Soluțiile conflictelor ce apar la Lunile pline implică un compromis sau o echilibrare de balanță. Dacă undeva e un dezechilibru, el devine evident că să faci pași pentru a-l corectă. Aspecte ce țin de posesiuni personale, valori, talente sau resurse pot ieși la lumina. Poate fi un moment de cotitură într-o relație apropiată sau cu banii ori afacerile iar o revelație poate duce la idei valoroase și la o dorința mai mare de a-ți face viață mai confortabilă.

TAUR
Energiile Lunii pline din semnul tău favorizează productivitatea și deșteptăciunea dar îți și aduc anumite sentimente la înflorire completă. Ești chemat să stai drepți pentru ține însuți și să ai drept prioritate nevoile tale personale. Dacă te-ai ocupat excesiv de nevoile altora și de agendele lor, vei simți nevoia să îți strigi independența. Sentimente ținute în spate vor ieși cu putere acum. O Luna plină pune lumina pe ce există deja dar a fost ascuns sau îngropat, deci pot fi constientizari mari care îți vor capta atenția. Este vremea să scoți totul deschis la suprafață dar e o idee bună și să exerciți autocontrol cu descoperirile tale. Important este că ești pregătit să faci ceva nou sau diferit.

GEMENI
Luna plină de azi în Taur ar loc în sectorul tău 12 adică aduce la lumina informații sau emoții îngropate anterior. Poți avea de-a face cu un secret ce iese la lumina sau o revelație mare pe măsură ce descoperi ce simți cu adevărat într-o privința. Dacă ai ignorat nevoile tale de odihnă, privat și reflectare, vei simți lipsa această acum și va trebui să treci la acțiune. Ce vei vedea acum poate fi surprinzător dar te și pune spre schimbări necesare. Să dai drumul trecutului în moduri semnificative este esențial acum. Este un proces și nu este unul rapid, dar revelațiile te vor duce departe. Poți avea o nevoie copleșitoare să te retragi în ține sau să te odihnești sau să vezi tendințe vechi de trăi din viață ta. Ești încurajat să acționezi, oricât de mică sau simbolică este acțiunea. Ești în formă bună că să o faci într-un mod pozitiv, încrezător și orientat pe creșterea ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.