Eclipsă totală de Soare, 8 aprilie 2024. Ce semnificații spirituale are cel mai important moment astral al primăverii 2024

O Eclipsă Solară cade întotdeauna într-o Lună Nouă, deci puteți să vă gândiți la aceasta ca la o Lună Nouă supraîncărcată, extrem de activată și extrem de intensă.

05 apr. 2024, 23:18
Eclipsă totală de Soare, 8 aprilie 2024. Ce semnificații spirituale are cel mai important moment astral al primăverii 2024

Pe 8 aprilie 2024, aduce o Eclipsă Solară Totală în semnul Berbecului. Acesta este, poate, cel mai important moment al primăverii 2024 și probabil unul dintre cele mai puternice evenimente cosmice ale anului. El va contura calea pe care suntem meniți să o urmăm pentru următoarele 18 luni. Eclipsele sunt întotdeauna momente transformatoare, iar această eclipsă, fiind o eclipsă solară totală, este la nivelul său maxim de putere.

O Eclipsă Solară cade întotdeauna într-o Lună Nouă, deci puteți să vă gândiți la aceasta ca la o Lună Nouă supraîncărcată, extrem de activată și extrem de intensă.
Eclipsa solară cauzată de Luna nouă reprezintă începutul unui nou ciclu, deci această eclipsă solară amplifică acea energie, deschizând uși, curățând căi și determinându-ne să ne schimbăm într-o direcție nouă. Faptul că această eclipsă solară cade în Berbec amplifică doar acest lucru, deoarece Berbecul este semnul noilor începuturi. Așteptați-vă la unele informații noi, la o nouă modalitate de a fi sau la o nouă cale care să se deschidă pentru voi în această Eclipsă. Deoarece această eclipsă este atât de puternică, această nouă oportunitate sau început poate fi observat chiar și până la o lună după ce această eclipsă și-a atins apogeul.

S-ar putea, de asemenea, ca această eclipsă solară să inițieze o nouă modalitate de a fi care apoi să schimbe direcția sau cursul vieții voastre. S-ar putea să pară subtil la început, dar când vă veți uita înapoi la această perioadă, veți putea vedea cât de mult s-a schimbat și a fost transformat în această lună a anului. În timp ce energiile eclipselor pot fi subtile, alteori pot fi zgomotoase. Sub această Eclipsă, s-ar putea să fim întâmpinați cu o oportunitate surprinzătoare sau cu deschiderea unei uși care ne conduce pe o cale neașteptată. Se spune că eclipsele aduc evenimente predestinate care ne conduc către un stadiu superior de conștiință, deci aveți încredere în ceea ce se desfășoară și încercați să vă lăsați ghidați în loc să încercați să controlați.

Motivul pentru care este important să îți alegi cu atenție numerele de înmatriculare ale mașinii. Numeroloaga Nicoleta Ghiriș a vorbit despre adevărurile ascunse în spatele numerelor
Eclipsa solară în Berbec și stabilirea intențiilor
În timp ce eclipsa solară tinde să stârnească evenimente predestinate și să ne plaseze acolo unde trebuie să fim, putem folosi această energie pentru a ne stabili intențiile și pentru a ne exercita abilitățile cocreative. Suntem cocreatori ai acestui Univers, deci întocmirea unei liste de intenții și exprimarea a ceea ce dorim să atragem poate fi un exercițiu puternic de făcut sub aceste energii ale eclipselor. Această eclipsă solară în Berbec este, de asemenea, o eclipsă a Nodului Nord, ceea ce înseamnă că energia sa este ancorată în viitor. Este o eclipsă pentru a privi înainte și pentru a îmbrățișa vremurile schimbătoare.

Acesta nu este un moment pentru a privi înapoi sau pentru a insista asupra trecutului, ci un moment pentru a privi în viitor și pentru a vedea potențialul unui nou capitol. Acest lucru merită să fie luat în considerare atunci când vine vorba de crearea intențiilor voastre. Încercați să le faceți proaspete și noi. Încercați să nu cereți aceleași lucruri, ci să găsiți o nouă modalitate de a aborda ceea ce doriți. Ieșiți din zona de confort și visați grandios! Datorită energiei din jurul acestei eclipse solare, veți avea destul timp să vă stabiliți intențiile și puteți lucra cu această energie timp de câteva săptămâni după ce a trecut. De fapt, uneori este mai bine să așteptați și să vedeți ce este „descărcat” înainte de a vă stabili intențiile.

Horoscop Urania 6 – 12 aprilie 2024: Venus va funcționa ca un catalizator al influențelor kironiene referitoare la chestiunile ce privesc sensul vieții
Eclipsa solară și Chiron în Berbec
La momentul acestei Eclipse, avem Soarele și Luna, precum și Venus, Chiron, Eris și Mercur retrograd, în semnul Berbecului. Acest lucru creează un câmp energetic puternic al energiei Berbecului, care ne va încuraja să ne afirmăm, să ne găsim abilitățile de lider și să activăm războinicul puternic din interiorul nostru. Dacă ne găsim în situații dificile sau provocatoare, această energie ne va oferi un impuls de motivație și încredere pentru a ne ajuta să ne orientăm drumul.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro