Julianne Moore, în doliu. Un actor celebru cu care a jucat în filmul „The Kids Are All Right” a fost ÎMPUŞCAT mortal

E doliu la Hollywood, după ce Eddie Hassell a murit la doar 30 de ani. Actorul cunoscut din filmul "The Kids Are All Right" şi din serialul "Surface" a fost împuşcat mortal în statul american Texas.

RomaniaTV.net
02 nov. 2020, 07:01
Julianne Moore, în doliu. Un actor celebru cu care a jucat în filmul „The Kids Are All Right” a fost ÎMPUŞCAT mortal

Decesul lui Eddie Hassell a fost anunţat de impresarul actorului. Artistul a fost împuşcat duminică dimineaţă, în urma unui incident ce pare a fi un furt de maşină, transmite publicaţia Variety, citată de News.ro.

Eddie Hassell a jucat împreună cu Julianne Moore în filmul „The Kids Are All Right”

Eddie Hassell s-a născut pe 16 iulie 1990 în Corsicana (Texas). După ce a interpretat mai multe roluri mici între anii 2000 şi 2010, actorul a devenit cunoscut prin lungmetrajul „The Kids Are All Right” (2010) în care a jucat alături de Julianne Moore şi Mark Ruffalo. Pelicula a fost nominalizată la patru categorii ale premiilor Oscar înclusiv pentru „cel mai bun film”.

Hassell a mai apărut în producţii de televiziune precum „Studio 60 on the Sunset Strip” a lui Aaron Sorkin, „Jimmy Kimmel Live!”, „Oliver Beene”, „Joan of Arcadia”, „Til Death”, „Southland”, „Bones”, „Devious Maids” şi „Longmire”.

Eddie Hassell a jucat şi în lungmetrajele „2012”, „The Family Tree”, „Jobs”, film despre Steve Jobs, „Family Weekend”, „House of Dust”, „Warrior Road” şi „Bomb City”.

Peste 250 de elevi din Capitală sunt infectaţi cu COVID, 3.212 sunt consideraţi contacţi direcţi. Câţi profesori sunt confirmaţi