Edi Iordănescu l-a amânat pe Gigi Becali. Arbitrul Alexandru Tudor, angajat la FCSB

Edi Iordănescu și Gigi Becali au negociat venirea antrenorului la FCSB. Cei doi s-au întâlnit azi, la vila lui Becali din Pipera. Patronul FCSB a fost refuzat de antrenorul lui Gaz Metan!

RomaniaTV.net
03 iun. 2019, 17:17
Edi Iordănescu l-a amânat pe Gigi Becali. Arbitrul Alexandru Tudor, angajat la FCSB

Gigi Becali a oferit prima reacție după întâlnirea cu Edi Iordănescu. Patronul FCSB susține că abia mâine va avea un răspuns final din partea tehnicianului.

„Da, m-am întâlnit cu Edi. Am convenit să nu spunem mai multe. Am avut o discuție în care fiecare a zis ce vrea.Tot ce pot să vă spun este că, dacă până acum erau 90% șanse să vină, acum sunt 95%. Mâine o să aflați sigur”, a spus Gigi Becali, pentru TV Digi Sport.

El a precizat că fostul arbitru Alexandru Tudor va avea o funcţie la FCSB: „Tudor vreau să lucreze cu mine. Orice vrei tu să faci la mine în club, asta faci! Mă întâlnesc cu el în fiecare zi, de la ora 08.30-10.30. El citeşte şi cântă şi eu plâng câteodată. Citeşte din Evanghelie, la Biserică, unde ne întâlnim noi, în fiecare zi. Un om care merge la biserică în fiecare zi, numai dacă e acolo, lângă tine, face mai mult decât tot clubul. O rugăciune a lui face mai mult decât toţi antrenorii şi decât tot clubul, decât toţi specialiştii din lume, făcută de un rugător adevărat. Îl iubesc şi îl respect pe Tudor.”

FCSB s-a despărţit la finalul sezonului de antrenorul Mihai Teja, care a ratat câştigarea titlului.