Edili snopiţi în bătaie. Desfiguraţi, cu oase rupte şi capul spart, pe patul de spital VIDEO

Viceprimarul unei localităţi din Argeş a ajuns la spital desfigurat de nişte tineri. În urmă cu câteva zile, un primar a fost luat la pumni de un cioban, care este şi consilier local. Scandalul a pornit după ce edilul i-a spus să nu-şi mai pască oile în zona turistică.

RomaniaTV.net
25 mai 2013, 05:59
Edili snopiţi în bătaie. Desfiguraţi, cu oase rupte şi capul spart, pe patul de spital VIDEO

Viceprimarul localităţii Hârseşti din Argeş a ajuns la spital bătut măr după ce a fost implicat fără voie într-un conflict iscat la un bar din localitate.

„Un viceprimar dintr-o localitate din sudul judeţului a încercat să aplaneze un conflict de la un bar, dar s-a ales bătut pentru intervenţia sa civică”, a declarat comisar şef Dan Dinu, purtător de cuvânt Poliţia Argeş.

Bărbatul a ajuns la urgenţe desfigurat, cu o mână şi mai multe oase rupte dar şi capul spart.

„Pacientul a fost internat. Cu un diagnsotic de fractură, un traumatism cranian, un traumatism facial”, a spus Dragoş Şerb, director medical Spitalul Judeţean Argeş.

VEZ ŞI: Atac ca-n Vestul Sălbatic la Gura Humorului: Doi soţi au fost bătuţi cu bâtele în plină stradă VIDEO

Tot în urma unei bătăi crunte a ajuns la spital şi primarul de la Dâmbovicioara. Edilul susţine că a fost snopit în bătaie de cel mai bogat cioban din comună, care este şi consilier local. Acesta l-ar fi luat la pumni pentru că primarul i-a spus să nu-şi mai pască animalele în zona turistică.

În urma bătăilor primite, atât viceprimarul de la Hârseşti cât şi edilul de la Dâmbovicioara au depus plângeri la poliţie. Agresorii sunt cercetaţi pentru ultraj.