Edward Sanda a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor. Când va deveni artistul tată pentru prima dată

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit de curând și par mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi formează o echipă atât pe plan profesional, cât și sentimental.

30 oct. 2022, 08:24
Edward Sanda a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor. Când va deveni artistul tată pentru prima dată

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit de curând și par mai îndrăgostiți ca niciodată. Pe buzele tuturor stă în momentul de față o singură întrebare, mai exact fanii cuplului sunt curioși să afle când vor deveni cei doi părinți.

Edward Sanda nu se grăbește să devină tată

Cântărețul are o mulțime de proiecte în derulare în acest moment și își dorește să ajungă cât mai sus pe plan profesional, motiv pentru care deocamdată nu se pune problema să aibă un copil.

”Peste ani, peste ani. Decoamdată vrem să mai stăm, să muncim, să ne facem o căsuță, să mai scoatem piese, dar peste ani. De fapt, nici noi nu știm dacă vine la anul sau peste cinci ani, nu știm, când o fi. Dar am vrea să mai treacă timpul”, a povestit acesta pentru spynews.

Cu toate că își doresc foarte mult să devină părinți, cei doi nu vor să grăbească lucrurile și preferă să le ia treptat așa cum au făcut-o până acum.

Citește și:În ce condiții trăiește Mioara Roman. Oana Roman a primit imagini de la centrul în care mama sa e internată: „Se bucură”

Cum s-au cunoscut Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Dacă ar fi să descriem povestea de dragoste dintre cei doi am putea spune că este exact acel gen de iubire adolescentină și pură. Cei doi s-au cunoscut în 2014, pe când Cleopatra avea 11 ani, iar Edward 16.

”Pe 1 iunie 2014 am avut un concert la Caracal, organizat de primăria orașului, la care am cântat cu tata, live. Înainte de a intra pe scenă, stând în culise, aud pe un baiat cântând piesele lui Smiley, gândindu-mă că e chiar el acolo. Ce să vezi că, acel “Smiley” era bărbatul vieții mele — Edward Sanda, care, atunci avea 16 ani, iar eu 11. Mișto, nu? După concert, am făcut și o poză împreună”, povestea Cleopatra în urmă cu ceva timp.

Cleopatra s-a îndrăgostit pe loc de cântăreț, însă știa că acesta este într-o relație și nu a vrut să spună nimic. În anul 2018, cei doi s-au văzut din nou și au început povestea de dragoste.

„Pe 19 decembrie am petrecut la studio. În seara aia ne-am comportat că un cuplu, deși nu eram, am dansat și stat împreună peste tot. Tot el m-a condus până la hotel, iar pe drum l-am întrebat din vorbă în vorbă, cum e el într-o relație, mai romantic sau mai rece… Și cu fiecare discuție realizam că semănăm foarte mult la suflete. Ajunsă în cameră, am chat-uit pe WhatsApp și la un moment mi-a scris: Simt că aș putea face orice cu tine în viată și că ai fi exact ce îmi doresc”, povestea Edward.

Citește și: Ce spune ministrul Marius Budăi despre majorarea vârstei de pensionare și despre cumulul acesteia cu salariul