În ce condiții trăiește Mioara Roman. Oana Roman a primit imagini de la centrul în care mama sa e internată: „Se bucură”

Oana Roman poate sta liniștită în privința mamei ei, pentru că aceasta are cele mai bune condiții la centrul de recuperare unde este internată.

29 oct. 2022, 15:11
În ce condiții trăiește Mioara Roman. Oana Roman a primit imagini de la centrul în care mama sa e internată: „Se bucură”

Oana Roman s-a bucurat de vremea frumoasă din ultimul timp și a fugit la munte alături de fetița ei. Și mama vedetei se pare că se bucură de temperaturile ridicate, având cele mai bune condiții la centrul de recuperare unde este internată.

După o operație dificilă în zona șoldului, Oana Roman a hotărât să o mute pe mama ei la un centru de recuperare specializat pe problemele de sănătate pe care Mioara Roman le are. Se pare că a fost o decizie bună, pentru că mama ei are parte de îngrijiri medicale și de o atenție desăvârșită din partea personalului.

Citește și: Veste tristă pentru Catinca şi Oana Roman. Lupta a fost pierdută

Pe lângă ședințele de terapie, mama vedetei mai beneficiază și de multe alte servicii extra, precum coafor, și multe alte săli de recreere, cim ar fi restaurant, cafenea, parc sau salină.

Clipe cumplite pentru Oana Roman

A fost o perioadă dificilă pentru Oana, după ce mama ei a suferit intervențua din zona șoldului lucru care a făcut-o pe femeie să ajungă cu moralul la pământ, deoarece nu se poate deplasa pe propriile picioare. Fosta soție a lui Petre Roman, a reușit, după multe ședințe de recuperare, să stea pe propriile picioare, cu ajutorul asistentelor, spre bucuria fiicei sale.

Ieri, Oana Roman a primit o fotografie cu mama ei din curtea cemtrului, după ce abia ieșise de la coafor.

„Se bucură și mama de vremea frumoasă. După ce s-a coafat la coaforul din incinta centrului a ieșit șa aer”, a scris vedeta pe Instagram.

Citește și: Oana Roman nu mai are probleme cu căderea părului. Ce soluţie a găsit: „Rezultatele sunt foarte bune”