Edward Snowden: „SUA este condusă de o rasă extraterestră ostilă”

Agenția de știri Fars susține că scurgerile de informații arată că Edward Snowden este pregătit oricând să demonstreze, cu documente concludente, că SUA este condusă de o rasă extraterestră, aceeași care a contribuit la dezvoltarea Germaniei naziste între 1930 și Al Doilea Război Mondial.

01 apr. 2014, 14:39
Edward Snowden: „SUA este condusă de o rasă extraterestră ostilă”

Această teorie șocantă este susținută prin diverse documente oficiale care au purtat marca „top secret” și care arată lupta acerbă din interiorul SUA, care implică conducerea actuală, susținută de o rasă extraterestră ostilă și o forță necunoscută care se opune acestei alianțe, scrie efemeride.ro.

Citeşte şi Casa Albă dezminte orice contact cu extratereştrii

Începând cu 1945, moment în care cel de-Al Doilea Război Mondial s-a încheiat, o rasă extraterestră ostilă a început colaborarea cu guvernul american. Atunci a fost momentul în care mai mulți extratereștri cu formă umanoidă au fost introduși în sistemele de conducere. Un așa zis guvern din umbră a fost alcătuit și odată cu trecerea timpului a fost împins spre a lua puterea.

Citeşte şi New York Times cere clemenţă pentru Edward Snowden: „A venit timpul ca SUA să-i permită să revină acasă”

De asemenea, un raport realizat de serviciile secrete din Rusia demonstrează că SUA este condusă din umbră de o rasă extraterestră și guvernul actual nu este decât o marionetă care răspunde la comenzile străinilor. Astfel, politica externă dubioasă pe care o abordează SUA nu este decât rodul alianței dintre reprezentanții americani și cei ai rasei de extratereștrii ostili. Mai mult de atât, președintele american Barack Obama este omul de bază al acestor extratereștri, care gestionează întreaga situație dintr-o bază militară secretă din Nevada.

Citeşte şi Au venit extratereştrii? O lumină care coboară din cer, surprinsă pe camerele de filmat VIDEO

Conform documentelor lui Snowden, rasa extraterestră ostilă care ar conduce în prezent SUA este aceeași care a ajutat Germania nazistă să se dezvolte în perioada premergătoare războiului mondial.

Mai multe amănunte aici.