Efectul ŞOCANT al unui tratament de mărire a sânilor. Ce a păţit o femeie după ce a plătit 71.000 de dolari

O femeie din China, diagnosticată cu o afecţiune rară a sânilor, care îi făcea glandele mamare să crească, a plătit o adevărată avere pentru un tratament care a avut o serie de consecinţe şocante.

04 nov. 2014, 19:08
Efectul ŞOCANT al unui tratament de mărire a sânilor. Ce a păţit o femeie după ce a plătit 71.000 de dolari

Xi Cao, o tânără din oraşul chinezesc Zhejiang, a fost diagnosticată încă din anul 2012 cu o creştere anormală a glandelor mamare, boală numită hiperplazie lobulara atipica, ca ulterior să fie îndrumată spre o clinică specializată pentru un tratament pe bază de masaj. Mai mult, pacientei i s-a spus că acest tratament o să aibă drept efect şi mărirea sanilor, scrie CNNB.

Citeşte şi Povestea BĂRBATULUI care şi-a cumpărat o SOŢIE şi de 12 ani o ţine într-o CUŞCĂ: O iubesc foarte mult FOTO

Astfel, timp de peste un an, ea vizitat de peste 300 de ori clinica pentru a beneficia de tratamentul respectiv, însă, la un moment dat a observat o iritaţie bizară pe piele. După ce a fost înştiinţat medicul a fost informat şi a decis să schimbe uleiul folosit la masaj cu un altul, din Japonia. Cu toate acestea, în mod bizar, după câteva şedinte, Xi Cao a observat că începe să îi crească păr în zonele respective.

Citeşte şi Gestul DISPERAT al unei femei după ce a participat la un INTERVIU de ANGAJARE: Călătorise sute de kilometri

Un păr negru şi des a început să-mi crească peste tot unde am fost masată. Era mult mai închis la culoare decât cel din sprâncene şi era foarte aspru. A fost oribil„, a declarat tânăra.

Şocant este faptul că femeia a plătit suma de 71.000 de dolari pentru tratament, însă acesta i-a făcut mai mult rău decât bine. În prezent, femeia a ales serviciile unei alte clinici pentru a repara cu ajutorul laserului greşelile făcute de prima Acum ea merge la o alta clinica unde face tratament cu laser pentru a scapa de parul de pe sani.