Egal în derby-ul provinciei. Vasluiul a împiedicat-o pe CFR să se distanţeze

CFR Cluj a rimizat la Vaslui, scor 1-1, deşi a evoluat 75 de minute în superioritate numerică. Diferenţa dintre ardeleni şi a doua clasată, Dinamo, a rămas de cinci puncte după etapa a 24-a.

RomaniaTV.net
02 apr. 2012, 20:47
Egal în derby-ul provinciei. Vasluiul a împiedicat-o pe CFR să se distanţeze

Situaţia a rămas neschimbată în fruntea ierarhiei Ligii I, după ce primele cinci clasate au înregistrat rezultate de egalitate, astfel că diferenţa de puncte a rămas aceeaşi în urma meciurilor din etapa a 24-a. Derby-ului bucureştean Rapid – Dinamo (0-0), de duminică, i-a urmat luni seara cel al provinciei, între a patra clasată, FC Vaslui, şi echipa de pe primul loc, CFR Cluj.

Acest meci a fost mult mai alert şi mai tensionat decât disputa din Giuleşti, şi a început vijelios. Ardelenii au deschis scorul în minutul 14, după o lovitură de cap a lui Ronny, iar după numai un minut erau în superioritate şi la nivelul distribuţiilor din teren. Vasluianul Hugo Luz primea direct cartonaşul roşu, după o lovitură aplicată lui Sougou. Deşi cu un om în minus, gazdele au egalat repede, în minutul 22, prin Wesley Lopes.

Tabela a rămas neschimbată până la final (1-1), însă şi cu concursul arbitrului Alexandru Tudor, care în minutul 84 le-a refuzat ardelenilor o lovitură de la 11 metri, la un fault al lui Marius Constantin asupra lui Hora.

În urma rezultatelor etapei a 24-a primele partea superioară a clasamentului arată astfel:

1. CFR Cluj        51p     
2. Dinamo          46     
3. Vaslui            43     
4. Steaua          43     
5. Rapid            42