Ei sunt cei mai irascibili nativi din zodiac. Ce îi enervează cel mai tare și cum pot fi scoși din acea stare

V-ați întrebat până acum care sunt cei mai irascibili nativi din zodiac? Sunt acele zodii care se enervează din orice și au reacții impulsive și vulcanice. Nu pot trece ușor peste orice întâmplare neplăcută.

03 oct. 2023, 16:13
Ei sunt cei mai irascibili nativi din zodiac. Ce îi enervează cel mai tare și cum pot fi scoși din acea stare

Iată care sunt cei mai irascibili nativi din zodiac:GEMENI

Cei mai irascibili nativi din zodiac. Sunt guvernați de „Mercur cel rapid și inteligent”, spune astrologul Lisa Barretta, ceea ce înseamnă că sunt foarte pricepuți la multitasking. „Dar când sunt prea multe de făcut la ordinea zilei, pot deveni irascibili și certăreți”.

Fiind foarte activi, atunci când se plictisesc devin irascibili. „A face același lucru prea mult timp sau a fi în preajma unor oameni plictisitori îi poate face irascibili”, a explicat Raquel Rodriguez, astrolog. „Ei tânjesc după stimulare intelectuală”.

Citește și Horoscop BANI si SUCCES 3-8 octombrie 2023. Zodia care întoarce banii cu lopata, cardul se alimentează până vineri

RAC

Cei mai irascibili nativi din zodiac. Au o carapace care le ascunde vulnerabilitățile, însă atunci când se simt răniți izbucnesc imediat. „Racul este sensibil emoțional și poate deveni iritabil atunci când se simte neglijat sau neapreciat”, spune Rodriguez. „Stările lor de spirit sunt strâns legate de mediul lor emoțional, așa că o lipsă de securitate emoțională îi poate face să fie irascibili. Ei vor să se simtă apreciați în toate relațiile lor, iar faptul că nu primesc această validare îi poate irita.”

BERBEC

„Guvernat de Marte cel înflăcărat, Berbecul este impulsiv, iute la mânie și nerăbdător. Ei devin super frustrați dacă lucrurile nu se întâmplă rapid și, de multe ori, își folosesc furia ca pe o modalitate de a se certa și de a scăpa de a face ceva ce ar prefera să nu facă”, a spus astrologul. Acești nativi izbucnesc când simt că timpul lor e irosit, „fie că este vorba de o întâlnire întârziată sau de un serviciu lent la restaurant”.

FECIOARĂ

„Nimeni nu este perfect, dar Fecioarele mofturoase așteaptă perfecțiunea, mai ales de la ceilalți”, împărtășește Nguen. „Când lucrurile nu se ridică la standardele lor înalte, Fecioarele hipercritice devin iritabile.”

Devin extrem de irascibile și își schimbă cu totul starea de spirit când văd dezordine în jurul lor sau când cineva întârzie. „Iritabilitatea lor este modul lor de a insista pentru excelență”.

Citește și Cele mai compatibile cupluri din zodiac. Care sunt nativii cu care întemeiezi cea mai bună și pasională relație

CAPRICORN

Cei mai irascibili nativi din zodiac. Capricornul vrea ca lucrurile să fie făcute într-un anume fel. „Lenea și greșelile neglijente îi irită extrem de mult”, spune Nguen.

E cel mai muncitor nativ din zodiac și nu suportă amânarea sau să vadă pe cineva care lenevește. „Capricornii au un puternic simț al responsabilității și pot deveni iritabili atunci când ceilalți nu dau dovadă de același angajament. Ei urăsc ineficiența și amânarea, așa că, dacă văd pe cineva lenevind, este posibil să devină nervoși. Iritabilitatea lor provine adesea din cauza așteptărilor mari de la sine și a proiectării acestora asupra celorlalți.”

SCORPION

Sunt foarte misterioși și nu se deschid ușor în fața altora. „Atunci când se simt nedreptățiți sau simt necinste, iritabilitatea lor atinge cote maxime. Își doresc legături profunde și orice lucru superficial îi poate declanșa”, a mai spus astrologul.

E recomandat ca atunci când un Scorpion e supărat să nu-l deranjezi prea tare. „Spre deosebire de Berbec, care este deschis și își arată iritabilitatea, Scorpionul tace, cu excepția unei izbucniri ocazionale de sarcasm care ar trebui să servească drept avertisment pentru cei din jur”, spune ea.