Ei sunt cei mai irascibili nativi din zodiac. Ce îi enervează cel mai tare și cum pot fi scoși din acea stare

V-ați întrebat până acum care sunt cei mai irascibili nativi din zodiac? Sunt acele zodii care se enervează din orice și au reacții impulsive și vulcanice. Nu pot trece ușor peste orice întâmplare neplăcută.
Alina Costache
03 oct. 2023, 16:13
Ei sunt cei mai irascibili nativi din zodiac. Ce îi enervează cel mai tare și cum pot fi scoși din acea stare

Iată care sunt cei mai irascibili nativi din zodiac:

GEMENI

Cei mai irascibili nativi din zodiac. Sunt guvernați de „Mercur cel rapid și inteligent”, spune astrologul Lisa Barretta, ceea ce înseamnă că sunt foarte pricepuți la multitasking. „Dar când sunt prea multe de făcut la ordinea zilei, pot deveni irascibili și certăreți”.

Fiind foarte activi, atunci când se plictisesc devin irascibili. „A face același lucru prea mult timp sau a fi în preajma unor oameni plictisitori îi poate face irascibili”, a explicat Raquel Rodriguez, astrolog. „Ei tânjesc după stimulare intelectuală”.

Citește și Horoscop BANI si SUCCES 3-8 octombrie 2023. Zodia care întoarce banii cu lopata, cardul se alimentează până vineri

RAC

Cei mai irascibili nativi din zodiac. Au o carapace care le ascunde vulnerabilitățile, însă atunci când se simt răniți izbucnesc imediat. „Racul este sensibil emoțional și poate deveni iritabil atunci când se simte neglijat sau neapreciat”, spune Rodriguez. „Stările lor de spirit sunt strâns legate de mediul lor emoțional, așa că o lipsă de securitate emoțională îi poate face să fie irascibili. Ei vor să se simtă apreciați în toate relațiile lor, iar faptul că nu primesc această validare îi poate irita.”

BERBEC

„Guvernat de Marte cel înflăcărat, Berbecul este impulsiv, iute la mânie și nerăbdător. Ei devin super frustrați dacă lucrurile nu se întâmplă rapid și, de multe ori, își folosesc furia ca pe o modalitate de a se certa și de a scăpa de a face ceva ce ar prefera să nu facă”, a spus astrologul. Acești nativi izbucnesc când simt că timpul lor e irosit, „fie că este vorba de o întâlnire întârziată sau de un serviciu lent la restaurant”.

FECIOARĂ

„Nimeni nu este perfect, dar Fecioarele mofturoase așteaptă perfecțiunea, mai ales de la ceilalți”, împărtășește Nguen. „Când lucrurile nu se ridică la standardele lor înalte, Fecioarele hipercritice devin iritabile.”

Devin extrem de irascibile și își schimbă cu totul starea de spirit când văd dezordine în jurul lor sau când cineva întârzie. „Iritabilitatea lor este modul lor de a insista pentru excelență”.

Citește și Cele mai compatibile cupluri din zodiac. Care sunt nativii cu care întemeiezi cea mai bună și pasională relație

CAPRICORN

Cei mai irascibili nativi din zodiac. Capricornul vrea ca lucrurile să fie făcute într-un anume fel. „Lenea și greșelile neglijente îi irită extrem de mult”, spune Nguen.

E cel mai muncitor nativ din zodiac și nu suportă amânarea sau să vadă pe cineva care lenevește. „Capricornii au un puternic simț al responsabilității și pot deveni iritabili atunci când ceilalți nu dau dovadă de același angajament. Ei urăsc ineficiența și amânarea, așa că, dacă văd pe cineva lenevind, este posibil să devină nervoși. Iritabilitatea lor provine adesea din cauza așteptărilor mari de la sine și a proiectării acestora asupra celorlalți.”

SCORPION

Sunt foarte misterioși și nu se deschid ușor în fața altora. „Atunci când se simt nedreptățiți sau simt necinste, iritabilitatea lor atinge cote maxime. Își doresc legături profunde și orice lucru superficial îi poate declanșa”, a mai spus astrologul.

E recomandat ca atunci când un Scorpion e supărat să nu-l deranjezi prea tare. „Spre deosebire de Berbec, care este deschis și își arată iritabilitatea, Scorpionul tace, cu excepția unei izbucniri ocazionale de sarcasm care ar trebui să servească drept avertisment pentru cei din jur”, spune ea.

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Meseria bine plătită pe care nimeni nu vrea să o facă. Salariile pot ajunge și la 6000 de lei pe lună
Capital.ro
Se schimbă buletinele în România. Când se emit noile cărți de identitate
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
Informația momentului despre salariul minim! Cum va fi stabilită formula de calcul
Adevarul
Cum a fost convinsă o tânără să renunțe la școală și la familie pentru a se prostitua. „Era o mașină de făcut bani”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Ziua din vară când acești nativi dau lovitura. Cine își va schimba viața
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Cabral, 'pus pe hold' de o… blondisancă! Ce mai contează că e adjudecat + copii acasă? L-a ispitit grav!
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Devine ilegal în TOATĂ ROMÂNIA. NU se va mai putea face acest lucru sub NICIO FORMĂ
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
Sfinții CONSTANTIN și ELENA. Ce nume sărbătorim astăzi
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'