Ei sunt nașii fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley. Au apărut primele fotografii cu cei care au botezat-o pe Josephine

Botezul lui Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley, a avut loc duminică, într-o discreţie totală. Doar cei doi părinţi şi câţiva apropiaţi au participat la eveniment.

23 iun. 2021, 19:16
Ei sunt nașii fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley. Au apărut primele fotografii cu cei care au botezat-o pe Josephine

Josephine Ana Maria a fost botezată de una dintre prietenele de suflet ale Ginei Pistol, pe nume Diana, și de soțul ei. Cei doi nu sunt persoane publice. Părinții micuței au ținut foarte mult să-i aleagă pe ei nași, având o prietenie specială.

În mai multe fotografii postate pe rețelele sociale, Smiley și Gina Pistol apar alături de nașii lor, toți patru fiind cu gura până la urechi, semn că totul a decurs conform așteptărilor și au avut o zi pe cinste.

La eveniment au participat multe vedete, care înainte de persoane cunoscute sunt prieteni apropiați ai Ginei și ai lui Smiley. Printre acestea s-au numărat Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, Speak și Ștefania, Feli Donose, cât și Cătălin Scărlătescu, care a fost și bucătarul evenimentului, răsfățându-i pe cei prezenți cu cele mai de calitate bucate, gătite pe loc.

Cum s-a îmbrăcat Gina Pistol la botezul fetiţei

Toată lumea a aşteptat cu nerăbdare imagini de la eveniment, să vadă ce ţinute au purtat părinţii fetiţei. Ei bine, Andreea Bănică a făcut o postare pe pagina sa de Facebook, unde a distribuit o imagine în care apare alături de soţul ei, dar şi de gazdele Smiley şi Gina Pistol.

Dacă Andreea Bănică a purtat o salopetă sexy, de culoare roz, cu un decolteu generos, prezentatoarea de la Chefi la cuţite şi Asia Express a optat pentru o ţinută lejeră. A purtat o rochie din in, cu motive tradiţionale, lungă, de culoare crem, care s-a potrivit perfect la iarbă verde. Nici Smiley nu s-a lăsat mai prejos, a optat pentru o ţinută tot din in, cămașă albă şi pantaloni crem.

„Fericire multă, Josephine! Ți-a dat Dumnezeu cei mai buni părinți din lume care să te iubească și să te ocrotească! Ne bucurăm că v-am fost alături într-un moment atât de important, Smiley & Gina Pistol!”, a scris Andreea Bănică pe reţelele sociale.