Ei sunt noii prezentatori de la iUmor, în locul lui Dan Badea și Șerban Copoț. Emi și Cuza, gazdele sezonului 15

Apar surprize pe bandă rulantă la emisiunea iUmor, de la o ediție la alta. Au avut loc numeroase schimbări, ultima dintre ele fiind plecarea lui Mihai Bendeac din cadrul formatului și înlocuirea lui cu Nelu Cortea și Cătălin Bordea.

02 aug. 2023, 17:11
Ei sunt noii prezentatori de la iUmor, în locul lui Dan Badea și Șerban Copoț. Emi și Cuza, gazdele sezonului 15

Acum, se pare că și cei doi prezentatori ai emisiunii, Dan Badea și Șerban Copoț au ales să părăsească emisiunea. Nu se știu momentan motivele încetării colaborării, însă un lucru e cert, au fost anunțați deja noii prezentatori. Cuza și Emi de la Noaptea Târziu sunt cei care îi vor înlocui pe cei doi în sezonul 15 al emisiunii de umor.

Citește și Ramona Olaru, dezvăluri despre viața amoroasă. A fost înșelată și a ajuns la psiholog din cauza foștilor iubiți: „Toți au fost la un moment dat deranjați de poziția mea”

„Să faci parte din echipa iUmor, un show cu tradiție, este o bucurie pentru noi. Când am primit propunerea de a prezenta sezonul 15 iUmor nici eu, nici Emi nu am stat pe gânduri. Este o bucurie profesională sa primești votul de încredere din partea unei echipe care a reușit sa facă istorie cu acest format. Sperăm ca lucrurile sa decurgă așa cum ne dorim și telespectatorii să ne primească cu brațele deschise. Noi vom face tot posibilul să ne ridicăm la așteptările oamenilor care urmăresc si îndrăgesc acest show de ani buni și să reușim să ducem mai departe ceea ce au construit atât de bine Serban Copoț și Dan Badea”, a declarat Cuza de la Noaptea Târziu, pentru a1.ro.

Cum a primit Emi oferta să prezinte emisiunea

Emi a spus că a primit un telefon de la conducerea Antena 1 care a fost foarte neașteptat.

„Totul a început cu un telefon! Așa încep și căsnicii, și nașteri, și invitații la nuntă, și livrări de colete prin curier și restructurări de post! A fost ceva normal! Când am fost întrebați dacă ne-ar surâde ideea cred că a fost unul dintre momentele în care ne-am înțeles fără să ne spunem nimic unul altuia, pentru că până la urmă va fi o experiență nouă pentru noi, mai ales că este o emisiune de comedie, cumva pe nișa noastră, a ceea ce am făcut în online, unde putem fi noi și unde ne putem simți confortabil! Într-adevăr, ne-am gândit și la rate, la investiții, la ce ne mai ajută banii și am zis că e OK să mergem. Pentru că eu m-am însurat, Cuza și-a luat mașină scumpă, să mai recuperăm și noi”, a spus și Emi.

Șerban Copoț le-a spus fanilor că se retrage

De ziua lui, când a împlinit 42 de ani Șerban Copoț le-a spus fanilor că urmează să plece de la iUmor, însă nu a mărturisit care sunt motivele.

„Vă mulțumesc pentru urări! 42 de ani! O petrecere reuşită este cea în care nu găseşti poze prea reuşite. Se pare că este o vârstă la care este binevenită o schimbare. O schimbare in bine, prin care îmi iau „La revedere” de la un colectiv cu care am lucrat 14 sezoane. Cu bune, cu rele, am fost acolo o gaşcă care a scris un capitol în umorul românesc. Fiecare cu părticica lui. Acum, a venit momentul să le urez mult succes şi să îmi văd de proiectele mele”, anunța prezentatorul la începutul lunii iulie.

Citește și Iuliana Marciuc a plecat în vacanță, dar fără Adrian Enache. De cine a fost însoțită prezentaoarea TV în sejurul de pe Coasta Amalfitană