El Chapo, mesaj din puşcărie după ce fiul său a fost eliberat din închisoare de către 200 de asasini plătiţi

Un fiu al lui El Chapo a fost arestat acum 2 saptamâni, insa a fost eliberat dupa cateva ore, de frică. 200 de asasini platiti au luat cu asalt orasul Culiacan, din statul Sinaloa, luptandu-se cu fortele de ordine, rezultatul fiind de 14 morti si zeci de raniti.

30 oct. 2019, 07:04
El Chapo, mesaj din puşcărie după ce fiul său a fost eliberat din închisoare de către 200 de asasini plătiţi

In urma evenimentelor, chiar presedintele tarii a decis sa ii dea drumul lui Ovidio Guzman Lopez, pentru a evita alte victime. Decizia a fost una extrem de controversata, si a dus la adevarate scandaluri interne in Mexic, oamenii considerand ca guvernul nu ar trebui sa se lase condus sau intimidat de cartelurile de traficanti.

Citeşte şi Teroare în ţară, după eliberarea unuia dintre fiii unui vestit traficant de droguri

Lucrurile sunt mult mai calme in SUA, acolo unde El Chapo se afla dupa gratii dupa ce a primit inchisoare pe viata. Acesta a aflat de la avocatul sau despre evenimente, si a transmis un mesaj prin acesta. Traficantul a declarat ca se bucura ca fiul sau este in siguranta, si ca nu se teme niciun moment pentru el, stiind ca nu va putea fi tinut dupa gratii.

De asemenea, El Chapo a transmis ca isi iubeste copiii (toti 9) la fel de mult, chiar daca micutele gemene pe care le are cu Emma Coronel sunt preferatele lui.

Cu alte cuvinte, El Chapo cunoaste forta cartelului sau si stie ca oficialii mexicani nu au cum sa ii tina fiul dupa gratii, chiar daca acesta este un criminal si traficant de droguri!