El e Gheorghiță, tânărul de 30 de ani din Iași, tatăl a patru copii, care s-a sinucis înainte de Bobotează! Tot satul arată cu degetul înspre soția lui

Gheorghiță avea 30 de ani, patru copii și o viață înainte, însă asta nu l-a împiedicat să își pună capăt zilelor chiar înainte de Bobotează. Tânărul a fost găsit spânzurat de un copac din curte chiar de către fiul său în vârstă de 7 ani care ulterior a dat alarma. Acum, rudele și vecinii arată cu degetul înspre soția lui pe care o acuză că ea a fost cea care l-a împins să facă gestul extrem.

05 ian. 2024, 11:56
El e Gheorghiță, tânărul de 30 de ani din Iași, tatăl a patru copii, care s-a sinucis înainte de Bobotează! Tot satul arată cu degetul înspre soția lui
El e Gheorghiță, tânărul de 30 de ani din Iași, tatăl a patru copii, care s-a sinucis înainte de Bobotează!

El e Gheorghiță, tânărul de 30 de ani din Iași, tatăl a patru copii, care s-a sinucis înainte de Bobotează! Gheorghiță avea patru copii și o soție pe care o iubea enorm de mai bine de 15 ani.

Citește și Se înmulţesc tenativele de sinucidere în rândul elevilor! O adolescentă de clasa a IX-a de la un liceu din Călăraşi a încercat să-şi pună capăt zilelor chiar în baia liceului

El e Gheorghiță, tânărul de 30 de ani din Iași, tatăl a patru copii, care s-a sinucis înainte de Bobotează!

Chiar în prima zi a anului, aceștia au serbat onomastica soției care se numește Vasilica și i-au luat din moț mezinului familiei ce a împlinit un an în luna decembrie a anului trecut.

În casa celor doi a fost invitați foarte mulți tineri care au petrecut până în zori și nimeni nu bănuia ce avea să urmeze câteva zile mai târziu.

Joi dimineață, Gheorghiță a fost găsit spânzurat într-un copac din curte, chiar de către fiul său în vârstă de 7 ani care și-a alertat bunicii.

La fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță care din păcate nu a mai putut face nimic pentru tânărul tată.

Acum, rudele și vecinii din sat spun că Gheorghiță a recurs la gestul extrem, după ce Vasilica și-aluat mezinul și a plecat de acasă chiar a doua zi după petrecerea de sfântul Vasile.

Apropiații cred că Ghiorghiță bănuia că Vasilica are pe altcineva deoarece nu era prima dată când pleca de acasă.

„Numai din cauza ei a făcut așa ceva. Ea a plecat cu copilul cel mic de acasă. Nu știu unde s-a dus. Nu e prima dată când pleacă. El s-a spânzurat din cauza ei. Era un băiat bun, muncitor. Au rămas, acum, patru copii fără tată”, a spus tatăl lui Gheorghiță, potrivit BZI. 

Localnicii au numai cuvinte de laudă la adresa lui Gheorghiță și nu le vine să creadă că a fost capabil să facă un astfel de gest.

„El nu a lucrat, dar avea animale, oi, era foarte muncitor. Păcat de el… Ea cred că l-a făcut să ajungă aici. De Sfântul Vasile i-a luat din moț băiatului cel mic, a fost și ziua ei… Nu știu, asta i-a fost scris”, a spus un vecin de-al lui Gheorghiță.

După ce au examinat trupul neînsuflețit al tânărului de 30 de ani, oamenii legii au deschis un dosar penal și încearcă să afle ce s-a întâmplat cu exactitate.

„La data de 04 ianuarie 2024, în jurul orei 07:00, polițiștii au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că un tânăr a fost găsit decedat în spatele curții de domiciliu, din comuna Roșcani. Pe corpul persoanei nu au fost identificate urme vizibile de violență. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. De asemenea, a fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.
Citește și Rona Hartner a vrut să-și ia viața: „Am avut două tentative de sinucidere de la alcool”