El e Sebastian, tânărul ucis la majorat, în Iași. Noi detalii despre crima care e îngrozit o țară întreagă

Sebastian, un tânăr de 20 de ani din Iași, și-a văzut sfârșitul în timp ce se afla la o petrecere de majorat. A intervenit pentru aplanarea unui conflict între doi bărbați și, în cele din urmă, el a fost cel ucis.

19 sept. 2023, 09:45
El e Sebastian, tânărul ucis la majorat, în Iași. Noi detalii despre crima care e îngrozit o țară întreagă

Sebastian a fost înjunghiat de opt ori, iar prietenul lui, care sărise să-l apere, a fost ucis cu o lovitură de cuțit în inimă.

Crima îngrozitoare s-a petrecut în timpul unei petreceri de majorat, în Lunca Cetatuii, comuna Ciurea, județul Iași. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut să-l salveze, ci doar au constatat decesul.

Citește și Mama lui Sebi nu realizează că fiul ei a murit! Pentru a o linişti, soţul ei îi trimite şi acum mesaje lui Sebi: „Nu pleca de la cazare!”

Cel care l-a înjunghiat pe Sebastian a reuși inițial să fugă de la locul faptei, însă a fost capturat ulterior de oamenii legii. Individul suspectat că l-a ucis pe tânărul Sebastian a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Sebastian reușise să fenteze moartea în urmă cu șapte ani, când fusese diagnosticat cu cancer la coloană. Nu s-a lăsat niciun moment și a decis să lupte pentru viața lui. Medicii l-au declarat mort pe masa de operație, însă tânărul a aavut parte de o minune și s-a zbătut cu toate forțele să supraviețuiască.

„Copilul meu mult iubit și prețuit. Ai învins o boală cruntă pe când aveai doar 14 ani, pentru că ai luptat și ai reușit. Dar, azi, Dumnezeu a decis că trebuie să mergi la el printre îngerii săi preferați. Probabil a decis asta pentru că ești prea bun și prea luminos pentru această lume nedreaptă, care ți-a luat viața mult prea devreme. Drum lin, iubitul meu copil”, a spus Culiță, tatăl tânărului.

Citește și Sebastian a fost înjunghiat mortal în timpul unei petreceri de majorat. ”A învins o boală cruntă și acum l-a ucis un boschetar”. Criminalul a încercat să se sinucidă înainte să fie prins

Tânărul avea o mulțime de planuri de viitor. Voia să plece în curând în Marea Britanie, unde locuiește sora lui, să se mute și el acolo și să-și facă o viață mai bună.