El e șoferul vinovat de producerea accidentului tragic de pe șoseaua din Olt, soldat cu 4 morți și 3 răniți. „Hal de viață! Ne-ai lăsat cu cea mai mare durere!”

Șoferul vinovat de producerea accidentului de pe șoseaua din Olt avea 23 de ani și a intrat cu mașina pe contrasens, moment în care s-a izbit de un alt autoturism. Impactul a fost mortal pentru patru persoane.

08 mart. 2023, 14:19
El e șoferul vinovat de producerea accidentului tragic de pe șoseaua din Olt, soldat cu 4 morți și 3 răniți. „Hal de viață! Ne-ai lăsat cu cea mai mare durere!”

Șoferul vinovat, un tată, fiul său și colegul lui au murit în accidentul tragic din comuna Jitaru din Olt.

Din nefericire, impactul nu a mai putut fi evitat. Mașinile au fost distruse în întregime, iar bucăți din ele au rămas împrăștiate pe o distanță de zeci de metri.

Diego, șoferul vinovat de producerea accidentului, a murit pe loc. El a fost pur și simplu aruncat din mașină din cauza impactului fiindcă nu purta centura de siguranță. Se afla la volanului un Seat negru, iar alături de el erau și soția și alți doi bărbați, care au reușit să supraviețuiască, dar au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și Sfârșit tragic de 8 martie. O mamă și fiul ei cu handicap locomotor au murit arși de vii în propria locuință

Diego a murit la doar 23 de ani, înainte să se căsătorească. Anul acesta ar fi trebuit să aibă loc evenimentul mult așteptat. Viitoarea soție și invitații au rămas cu o mare durere în suflet și cu multe întrebări fără răspuns.

„Dumnezeu să-l ierte pe varu nostru, Diego…offf Doamne”, “Offfff nu pot sa cred scumpule ca ne-ai părăsit dmz sa te odihneasca în pace prea devreme ne-ai părăsit”, „Doamne de ce faci așa ceva! Offff Dumnezeu să-l odihnească în pace pe varul nostru”, „Hal de viața! Păcat …Dumnezeu sa l odihneasca in pace !” „Dumnezeu sa te ierte, ai fost si vei rămâne in inimile noastre suflet cald”, „Dumnezeu sa te ierte, om bun”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace, condoleanțe familiei prea tânăr”, „Dumnezeu sa te ierte varule ne ai lăsat cu cea mai mare durere”, au spus apropiații lui Diego după moartea sa.

Citește și Cine sunt cele patru victime ale accidentului tragic de la Jitaru. Tată și fiul său morți pe loc. Familia e disperată

Cum s-a produs accidentul tragic din Olt

Accidentul a avut loc luni seara, pe DN 65, în judeţul Olt. În autoturisme se aflau șapte persoane, trei în cea condusă de un tânăr de 28 de ani și patru în cea condusă de un tânăr de 23 de ani din Corbu. Ambii tineri șoferi au murit, dar și alte două persoane. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Toate cele trei victime care au ajuns la spital, două femei de 30 și 44 ani și un tânăr de 18 de ani, sunt în afara pericolului. Este vorba de mama, cumnata și un nepot al șoferului vinovat. Două dintre ele, mama și cumnata, au ajuns direct în sala de operație. Mama șoferului se află la Terapie Intensivă și este intubată, cumnata pe Secția ORL, iar nepotul la Ortopedie. Pentru una dintre ele, mama șoferului vinovat, surse medicale susțin că urmează să mai fie supusă unei intervenții chirurgicale.

„Patru bărbați au fost declarați decedați de medicii Serviciului de Ambulanță Județean Olt, alte trei persoane, două femei și un bărbat, fiind transportate la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, conștiente, cu diverse traumatisme”, a declarat căpitan Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.