El este Gabriel, românul care candidează pentru titlul de cel mai frumos bărbat din Spania

Gabriel este un român în vârstă de 19 ani care vrea să câștige titlul de cel mai frumos bărbat al anului 2023 din Spania. Tânărul a ales să reprezinte provincia Burgos la Mister Spania.

20 feb. 2023, 14:06
El este Gabriel, românul care candidează pentru titlul de cel mai frumos bărbat din Spania
El este Gabriel, românul care candidează pentru titlul de cel mai frumos bărbat din Spania

El este Gabriel, românul care candidează pentru titlul de cel mai frumos bărbat din Spania. Gabriel Popescu locuiește încă de la vârsta de 3 ani în orașul Burgos din Spania, alături de părinții săi.

Citește și Românul cu factură de 20.000 de lei pentru serviciile de telefonie după o vizită în Japonia este bun de plată. Ce răspunsuri a primit la sesizări

El este Gabriel, românul care candidează pentru titlul de cel mai frumos bărbat din Spania

Trăsăturile tânărului român l-au impresionat pe Cres del Olmo, directorul acestor gale de frumusețe, care l-a contactat pe Instagram și i-a propus să participe la ediția de anul acesta.

Deși inițial Gabriel nu intenționa să se înscrie la un astfel de concurs, Cres del Olmo l-a convins că este o ocazie unică și în cele din urmă a acceptat.

„Experiența mă motivează foarte mult și vreau să o trăiesc ca pe o oportunitate în care voi da tot ce am mai bun”, a spus Gabriel Popescu.

Gabriel Popescu nu este model de meserie deși, de-a lungul timpului, a mai cochetat cu acest domeniu și a căpătat o oarecare experiență. Românul are o înălțime de 1,85 metri, părul șaten și ochii căprui-verzi, iar, în prezent, lucrează ca bodyguard într-un pub. Tânărul a mărturisit că i-ar face plăcere ca pe viitor să aibă o carieră în lumea modelingului.

„Sper să acced într-un loc foarte bun în finală și că acest concurs să fie o trambulină din care să apară pentru mine oportunități ca actor sau model”, a declarat românul.

Gabriel a ales să reprezinte provincia Burgos la Mister Spania, unde are de gând să își promoveze comunitatea la un nivel înalt, iar pentru asta se pregătește atât fizic cât și psihic.

Tânărul se antrenează zilnic pentru a-și menține musculatura corpului. De asemenea, se pregătește intens pentru proba de talent, dar și pentru defilarea  în costum de baie, care este cel mai popular.

La Mister Spania concurenții vor fi supuși la mai multe probe de inteligență sau cunoaștere a modului de a reacționa în diferite situații.

În finala concursului vor ajunge cinci candidați, care vor trebui să răspundă la câte o întrebare de cultură generală.

Concursul Mister Spania de anul acesta va începe pe 28 mai și se va încheia pe 3 iunie cu alegerea marelui câștigător.

Gabriel Popescu este încrezător că va reuși să obțină titlul de cel mai frumos bărbat din Spania.

„Sunt un băiat foarte muncitor, cu o mare disciplină; Iubesc sporturile de contact”, a mai spus Gabriel.

Citește și Românul Mohammed El-Abboud a ucis o femeie în Marea Britanie pentru a-i fura averea. Greşeala care l-a dat de gol