El este noul şef al clanului Duduianu, după ce Emi Pian a murit. Nu este niciunul dintre fraţii săi

Emi Pian a murit în urmă cu o lună, după ce a fost înjunghiat de un alt interlop al clanului Rinu. Moartea fulgerătoare a liderului clanului Duduianu a lăsat multă durere familiei, dar şi tuturor celorlalţi care îl cunoşteau şi se puteau baza pe el. Moartea liderului clanului Duduianu a lăsat în urmă multă durere pentru toți membrii acestuia, însă iată că cineva vrea să ducă tradiția să mai departe. Cine i-a luat locul lui Emi Pian la cârma clanului! 

RomaniaTV.net
02 sept. 2020, 12:03
El este noul şef al clanului Duduianu, după ce Emi Pian a murit. Nu este niciunul dintre fraţii săi

Deşi toată lumea se aştepta ca unul dintre fraţii lui Emi Pian să preia şefia clanului Duduianu, se pare că altcineva vrea să ducă tradiţia mai departe şi acela este chiar vărul decedatului, George Pian. Potrivit Spynews.ro, el este cel care va duce mai departe pasiunile lui, una dintre ele fiind transmisiunile în direct pe pagina de Facebook.

Acesta încearcă să evolueaze pe partea de social media și să ducă totul la un alt nivel. George Pian și-a deschis un canal de YouTube acolo unde face vlog și povestește despre ceea ce se întâmplă în aceste momente în clan, după plecarea la cer a lui Emi Pian.

Mai mult de atât, într-unul dintre clipurile video de pe Youtube, George Pian a cerut bani mai multor persoane publice, iar printre acestea s-a numărat: Leo de la Strehaia, dar și manelistul Dani Mocanu.

S-a aflat cum a fost măcelul în urma căruia a murit Emi Pian. Filmul de groază al uciderii liderului Duduienilor. REFERAT POLIŢIE

Ce se întâmplă acum cu presupusul ucigaş al lui Emi Pian

Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, se află de aproape o lună în Arestul Central al Poliției Capitalei. Tânărul în vîrstă de 26 de ani este acuzat că l-a ucis pe Florin Mototolea, zis Emi Pian, liderul clanului Duduianu.

Richard Emanuel Gheorghe este vizat de amenințări venite din rândul membrilor lumii interlope, astfel că autoritățile au luat măsuri de siguranță, dezvăluie o sursă judiciară.

Bărbatul care l-ar fi înjunghiat mortal pe Emi Pian a trecut mai întâi pe la spital înainte de a fi închis într-o celulă a Arestului Capitalei. După șirul de incidente violente, dar și pe fondul amenințărilor care ar fi urmat și care l-ar fi vizat pe Richard Gheorghe, polițiștii au hotărât ca în cazul acestuia să ia o serie de măsuri pentru siguranța sa.

Cum existau semnale că s-ar putea ajunge la răzbunări, bărbatul acuzat de omor a fost încarcerat într-o cameră cu arestați despre care se știe că nu creează probleme. Persoane care nu sunt violente și care nu au legături cu lumea interlopă. În curtea de aer, care oricum e supravegheată de agenți, arestatul iese separat, alături de cei din camera lui pentru a nu interacționa cu multă lume„, a declarat o sursă judiciară pentru Libertatea.